Odpověď: Hmq~w0w! --> woozie
čau, hocijaký script je zakázaný. dám sem demo, http://csko.cz/dema?UPD=u5c8ufDZ
Citovat:
bind "MOUSE1" "+left" je považovany ako script ? / aha lebo ja som surfer a ja tieto bindy použivam normalne na world wide surf serveroch
tie bindy, používaš ich aj pri bhope? keďže som pozeral demo znova, tak som nejaký strafe pomocou tlačítka nezastihol. či náhoda? ak by si teda niečo také používal, pochybujem, že by to detekoval anticheat skákania. ale to je samozrejme iba môj názor. ak sa teda niekto ktomu vyjadrí v prospech ub, tak ho budeš mať.
Po včerajšej diskusii so SlavoO som si unbindol 2 bindy
bind "MOUSE1" "+left"
bind "MOUSE2" "+right" = nie su to scripty ale obyčajne bindy ktore ma každy jeden z nas už v zakladnom Configu ale 99% percent ludi ich ma na šipkach do lava a do prava. Kľudne môžete skusiť a to iste vam vyskoči to aj mne. Dnes som ich nepoužíval preto na deme nič takeho neni vidno, demo som si pozrel a ano sám môžem potvrdiť videl som že skakal som ale neukazoval sa JUMP čiastami dema (Vtejto časti som snažil sa čo najviac skrollovať kolečko myši). Ale kľudne som ochotny vam dať zdielanie obrazovky alebo úplny pristup k počítaču aby ste si mohli pozrieť čo len chcete kedže som čistý nemám čo skrývať.
e: Ahoj, dal som ti ub.. môžeš hrať.
ahoj, podľa detectu to vyzerá na jwj bind...
máš unban, takže odporúčam ti zmazat si config v zložke csstrike (po zapnutí hry sa ti urobí nový, default)