Odpověď: stary dobry --> woozie
Ahoj, posielam demo zatiaľ bez časov (buguje sa mi čas v demoprehrávači) http://csko.cz/dema?UPD=RhzLPj2d
vpodstate vybiehaš dosť na istotu a skoro žiadna kontrola uhlov to isté aj mapa predtým(odtiaľ dokúkam ešte hltv)
Mam take male dejavu. No som zvedavy ako si to chcete obhajit tentokrat. Pretoze tymto prvym demom to asi nebude...
Včera som si pozrel celé demo, dnes ešte raz znovu celé a za mňa je to v pohode. Ja by som toto nebanoval. Celý gameplay nenasvedčuje tomu, že by používal WH.
Ahoj,
Podezřelý časy za mě:
01:08 - vyskočí a hodí prefire do okna u CT
04:13 - to jak začal děrovat okno, viděl hráče co zkapal na kontejneru, ale to sem si prvně nevšiml musel sem se podívat 2x
Hint: Pokud se ti buguje demoplayer, nemačkej ESC ale místo toho máčkni ";" a otevři si jen konzoli, nebugne se ti to. Zpátky zase jen přes středník, vypiš časy a kouknu na to ještě jednou. Za mě clear.
Dík
http://csko.cz/dema?UPD=KWHMwdqf
2:44 - prefire
4:27 - walkujes na uplne cudnom mieste este predtym nez vybehne Tcko zo schodov
4:36 - tvoja kontrola uhlov je cudna (toto uvádzam ako ukážkový príklad), nepozeras ani katy ani vybeh z longu, pozeráš dostredu aby si videl prípadne vybiehajúce Tčka, a keď už ti vybehne radšej utečieš nech to nevyzera že si naňho pripravený
Za mňa celý gameplay nesedí, je to dm, nejak hru na zvuky by som neriešil, veľakráť ideš na istotu a málokedy ťa nejaký bot prekvapí. Pôvodne som na deme mal viac časov, ale väčšina sa dala vysvetliť tým že ti niekto na milisekundu preblikol, takže tie som už nepísal. Ban som nedával pretože som vedel že by to širšiemu publiku nestačilo, na woozieho deme je podľa mňa gameplay o niečo čistejší. Na mojom to je vidno viac ale je to otázka názoru. Kľudne ti môžu dať dočasný ub kým sa vyjadria ďalší admini.
2:44 absolutne neviem kde tam vidis prefire, strielam az ked vidim
4:27 walkujem preto lebo je velka pravdepodobnost ze na schodoch bude zas ten dilino s menom v azbuke. A aj bol (kedze tam bol skoro stale kym som nevyhodil awp).
4:36 tu si sa zjavne sekol s casom lebo na deme v tedy nieje nic
Citovat:
Původně založeno
sef
Skus hrat na tom servri a velmi rychlo pochopis ako sa kazda mapa hra. Potom uz takuto vec nenapises. Az sa mi nechce verit ze s takouto blbostou zabijaju tolki ludia cas.... WH na servri s botami kam sa chodi ked uz nikde nikto nieje.... :slap:
Zdravim,
pozrel som obe dema, obcas chodi confident, ale tak je to DM a hraje proti botom. WH som tam nevidel, podla mna nedostacujuce oproti par ludom co WH naozaj mali..za mna CLEAR
Mozem este dodat, ze som s nim hral tusim niekedy vecer na classicu a neprislo mi, ze by nieco mal.
g0d
Ahoj,
po zhlédnutí dema i HLTV záznamu se přikláním k unbanu. Z mého pohledu jsem tam nenašel nic dostatečně průkazného, co by nasvědčovalo použití wallhacku.
Hráč už má unban dlhšiu dobu.
tak looooock a archiiiiive :D naco som to kukal
kopr si nerobí svoju prácu /s
Skôr zoyer. Väčšina adminov sa zhodla, že v tomto prípade hráč necheatoval a obdržal UB. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy :smile:. Lock.