Rád bych věděl kolik je tu STEAM hráčů na CSko za důvodem otevírání steam serveru a aby to nebyl propadák jako MAXI
Dík za napsání JSEM STEAM
PS: JÁ JSEM STEAM.
Printable View
Rád bych věděl kolik je tu STEAM hráčů na CSko za důvodem otevírání steam serveru a aby to nebyl propadák jako MAXI
Dík za napsání JSEM STEAM
PS: JÁ JSEM STEAM.
Ya zom nonstim
Jo demence nezná hranic :(
Říkaj o mĚ, Že jsem steam.
asi DEL nikdo nechápe :(
další dement
vis kolik je tu regnutych lidi, co hrajou na serverech? 0.001%
k cemu ti tohle jako bude, ze ti tady 10 lidi napise, ze maj steam
KIRI je nás tu viac, ale niektorí nechodia na fórum a niektorí hrajú občas NS. A niektorí to radšej držia v tajnosti :D Ale nápad pekný :)
Já mam na webu trochu lepší status:
momentálně: Celkem hráčů: 210 (16 steam)
Večer je to už lepší. Zviditelním ho pro přihlášené (na webu nemusíte vypisovat login, stačí kliknout na nápis kotelna na fóru)
Kotelna je teď nonsteam a když se otevře nový server, tak určitě nebude only steam, protože by byl prázdný.
Maxi tu zmiňujete už podruhé, prosím vysvětlit, jak to spolu souvisí a v čem je propadák. Classic je už plný a skoro každý portál má více classic serverů.
Už bych si měl koupit orig. cs... když už mám ten steam...
Jo. Ted je vypnuty proto, ze kdyz se zaplnil, omezoval ostatni servery ve vykonu.
Důvod demence ptám se na STEAM a ne NS. Beru ze jsi SVK ale NON-STEAM se píše všude stejně
Ona není jen jedna hra na steam a ja mam v dalších hrách barevný nick. Ukázka
Já to beru jen chci vědět jetly by šel pustit ten server
Co pak dell došly slova?? Já se ti nedivím mně by taky došly.
asi si to nepochopil, DEL myslel tvůj retardovanej nick plnej nesmyslnejch znaku , ne jeho barvu