-
problemy s CS 1.6
Ahojte, mám problémy s hrou. Doteraz som si v pohode hrával na servery classic a awp. Dnes som sa pripojil na classic a vobec sa to nedá hrať, celá hra sa mi seká. Doteraz som mával ping 12 a dnes až od 40 do 70. Neviete ako to mám zmenšiť? Alebo čo mám spraviť aby som zasa mohol normálne hrávať? Ďakujem.
-
Odpověď: problemy s CS 1.6
Asi už jsi to udělal, ale zkus ještě kouknout do správce úloh a povypínat nějaké procesy co nepoužíváš. Mohl sis stáhnout nějakou pyčovinku co ti to zpomaluje. Snad to vyřešíš :-)
-
pozri sa či máš všetky nastavenia tak ako si mal(config, grafika atď.)
-
Citovat:
Původně založeno
MarcelloR
pozri sa či máš všetky nastavenia tak ako si mal(config, grafika atď.)
To by som si musel pametat ako som ich mal predtym, a kde najdem config?
-
Re: problemy s CS 1.6
Jestli mas steam tak steam/steamapps/common/half-life/cstrike/config.cfg
U ns je to ve stejny slozce, akorat samozrejme tam kde mas nainstalovane to ns csko..
-
Odpověď: Re: problemy s CS 1.6
Citovat:
Původně založeno
Bezdak
Jestli mas steam tak steam/steamapps/common/half-life/cstrike/config.cfg
U ns je to ve stejny slozce, akorat samozrejme tam kde mas nainstalovane to ns csko..
Ano mam steam, isiel som presne ako si mi pisal az som sa dostal do csstrike ale config.cfg tam uz nemam... je to normalne? Alebo sa da niekde stiahnut? Vobec sa tymto veciam nerozumiem...
-
Citovat:
Původně založeno
Eso.
Ano mam steam, isiel som presne ako si mi pisal az som sa dostal do csstrike ale config.cfg tam uz nemam... je to normalne? Alebo sa da niekde stiahnut? Vobec sa tymto veciam nerozumiem...
ale máš... aj keby si ho nejak nešťastne deletol, tak pri zapnutí cska sa ti vytvorí nový default...
-
config máš a pokud si ho smazal, po zapnutí cs se znovu defaultní vytvoří. To ale nic nemění na tom, že v cfg to většinou neopravíš. Lagy jsou způsobené primárně internetem. Takže jestli ti to začalo dělat z ničeho nic, může to být tím, jak už někdo psal, že sis stáhl vir apod. nebo jednoduše problém v síti. Zkus v příkazovém řádku napsat ping www.zoznam.sk a podívat se na pakety a případnou ztrátu ať ji můžeme vyloučit.
-
Presne toto stalo aj mne a neviem co s tym. Vypol som pocitac potom zapol a zrazu mi to strasne seka. Ked pozeram hracov ide to plynule ako nahle zacnem hrat uplne mi to zacne sekat ze je to nehratelne
pochybujem ze som nieco stiahol zleho kedze som hraval len kotelna servery, nikde inde som nebol
-
Toto iste zacalo robit aj na NSku.
-
Uplne tak isto to mam ako ty because, spectujem hracov a nic sa nedeje, ide vsetko ako ma ist ale ako nahle zacnem hrat strasne lagy, len co pohnem mysou. Najprv som si myslel ze mam nejake problemy zo steamom alebo nejaky new update ale dakujem vam za vyjadrenia a pokusim sa to opravit ako pisete.
E: Zapol som si hru a vyskusal som jednu vec, ked sa v hre otacam sipkami a nie mysou tak mi to neseka. Dost zaujimave....
-
Citovat:
Původně založeno
3necky
config máš a pokud si ho smazal, po zapnutí cs se znovu defaultní vytvoří. To ale nic nemění na tom, že v cfg to většinou neopravíš. Lagy jsou způsobené primárně internetem. Takže jestli ti to začalo dělat z ničeho nic, může to být tím, jak už někdo psal, že sis stáhl vir apod. nebo jednoduše problém v síti. Zkus v příkazovém řádku napsat ping
www.zoznam.sk a podívat se na pakety a případnou ztrátu ať ji můžeme vyloučit.
Stratenych mam 0. Co to znamena?
-
Když máš ztrátu 0, je to dobře. Kolik ti tam naskošilo ms? Každopádně s tou novou informací (že se to seká pouze s pohybem myši, ale šipkama ne) si mě dostal. O tom slyším poprvé. Ale aspoň víme, že chyba není v síti. Potřebuješ radu od většího odborníka, jak může snímání pohybu myši způsobit lagy ve hře.
-
Citovat:
Původně založeno
3necky
Když máš ztrátu 0, je to dobře. Kolik ti tam naskošilo ms? Každopádně s tou novou informací (že se to seká pouze s pohybem myši, ale šipkama ne) si mě dostal. O tom slyším poprvé. Ale aspoň víme, že chyba není v síti. Potřebuješ radu od většího odborníka, jak může snímání pohybu myši způsobit lagy ve hře.
to ms tusim 4 ale prave som stiahol old pack, prekopiroval nove updatnute subory za tie stary a konecne mi to ide normalne... :) ale prosim aby sa tato tema este nelockla lebo aj because ma stale problem... a mozme to skumat dalej.
E: po chvili mi to zacalo robit znovu, ale nastastie uz nie v takej miere, laguje to stale a nie je to pre mna hratelne...
-
Presne toto iste mam aj ja. Sipkami ide v pohode pohyb ale ako nahle mysou pohnem tak uz je to nehratelne, skusal som to preinstalovat asi 5 krat a nic nepomohlo...
-
Možná vám moc nepomohu, ale něco podobné ho mi dělá BF: P43. Při otočení myši se mi hra jako by začne kousat, čili jde o pokles FPS. Neaktualizoval si grafiku v poslední době - pokud ano tak to može byt chyba nového upgradu. Pokud máš ntb tak s zkontroluj zda li máš nastavení baterky na maximální výkon. A pokud to není ani tím, tak resetni router nebo (teď nevím jak se to mu říká) krabičku co máš pod anténou, která ti přímá bezdrátový signál
-
odpojit net som odpojil 3krat..
-
Taktiez som resetoval router a vsetko mozne, preinstaloval, naistaloval atd. ale isiel som podla jedneho navodu "poslal som ho aj tebe because na steame do spravy" a to lagovanie sa mi zmensilo. Potom som tak hodil oldpack a zlepsilo sa to este viac ale teraz mi to ide tak na 85% ale ja chcem naspat svojich 100%.
-
mne to robilo keď som mal zapatú vertikálnu synchronizáciu a v CS-ku HD kvalitu jak som to vypal tak prestalo :)
neviem či pomôže ale čekni si to ako to máš nactavené možno ti len PC nestíha :P
-
Jedna vec je ta ze tie lagy prestanu ked dam upgrade cska. To csko ide potom lepsie nez predtym islo, ale potom zase nepocujem mikrofoni v hre
-
a keď nahodíš speť old pack tak zase laguje ??? fúúú tak to bude problém jedine v old pack-u treba ho nanovo spracovať :)
-
Citovat:
Původně založeno
heilig
a keď nahodíš speť old pack tak zase laguje ??? fúúú tak to bude problém jedine v old pack-u treba ho nanovo spracovať :)
Ale ja to mam zas opacne, ked to mam na update laguje a ked si to dam na old-pack tak mi to laguje menej ale stale je to na velku picu lebo nemozem hrat a musim hravat ako sulin formule F1 a Fifu 2008 :( Ale taktiez si myslim ze mi odchadza PC lebo ho mam od roku 2004 a uz je to stari pan..... :) musim novy notebook.
-
Neviem v com to je ale oldpack nie asi kedze ked by to bolo v nom tak by to zacalo davnejsie
-
Citovat:
Původně založeno
bEcause
Neviem v com to je ale oldpack nie asi kedze ked by to bolo v nom tak by to zacalo davnejsie
Ako stary mas NB alebo PC?
-
v kompe neni urcite chyba, vsak to zacalo z nicoho nic doteraz som hraval a bolo v pohode, skor prepojenie mysky a hry je zle... Vedel by mi povedat niekto ktory subor to je ci?
-
Mam podbny problem s tim pingem. Ale vic mi vadi ta myska ktera skoro vubec nereaguje ve hre jinak v ostatnich hrach de normalne omluvte pravopis pisu z mobilu :D
-
Pochybuji že by to bylo sync myši a cska ale tak zkus reinstalovat ovladače pro myš. Ohledně old-packu byl tam problém a steam nedávno nahodil circa tři nějaké update a hned po sobě (cca tři-čtyři dny zpět)
-
Citovat:
Původně založeno
Hruusa
Pochybuji že by to bylo sync myši a cska ale tak zkus reinstalovat ovladače pro myš. Ohledně old-packu byl tam problém a steam nedávno nahodil circa tři nějaké update a hned po sobě (cca tři-čtyři dny zpět)
Mne to uz robi 9 dni, a stale nemozem hrat :( zvazujem ze si kupim novy NB, lebo tento PC co mam je dost stary a myslim si ze mi to uz neutiahne alebo tak nejak...skusim si pozicat od brata NB, nainstalujem tam steam, cs a ked to na jeho NB robit nebude tak problem bude asi v PC...
-
Stejný problém jsem měl cca před rokem, kdy jsem zkoušel všechno možný přeinstalovat, přenastavit, pořídil jsem si i další ramky a novou grafiku a nakonec mi pomohlo až přeinstalování celých windowsů. Od tý doby mi to šlape jak má, tak jesti už nevíš co s tim, tak tohle by mohlo být řešení.
-
Ok, dakujem za radu :) kazda mi je v tejto situacii dobra, ale zas ja som taky ze ked si mam preinstalovat cely windows tak to si radsej kupim novy NB.
-
Tak já mám poměrně našlapanej a novej PC a stejně se mi to vysralo, no tak nevim, aby to pak nebyla zbytečná investice pokud nemáš super starej pc))
-
Citovat:
Původně založeno
Tix_Tax
Tak já mám poměrně našlapanej a novej PC a stejně se mi to vysralo, no tak nevim, aby to pak nebyla zbytečná investice pokud nemáš super starej pc))
od roku 2004, vyrobeny v roku 2002... takze asi tak :)
-
Ja mám tiež starý PC a lagy, ale tie nerobí PC, ale net. Skús defragmentáciu disku. Môj PC je 2-krát prerobený a je určite starší ako tvoj.
-
Nečetl jsem celý topic, ale zkoušel jsi v nastavení zapnout "Low video quality"?
-
Citovat:
Původně založeno
dOeS
Nečetl jsem celý topic, ale zkoušel jsi v nastavení zapnout "Low video quality"?
Jasne dOeS :) To som skusal hned medzi prvymi vecami.... vsetko mozne som uz preskusal.
-
Tak přichází na řadu uvažovat o tom, že ti 10 let starý PC začíná odcházet a jak si psal, kup si nový. Ikdyž přeformátovat disk a přeinstalovat Windowsy bys zkusit mohl, je to záležitost 2 hodin. Aspoň zjistíš jestli je problém v hardwaru nebo softwaru, kdyby to po přeinstalování fungovalo.
-
Citovat:
Původně založeno
3necky
Tak přichází na řadu uvažovat o tom, že ti 10 let starý PC začíná odcházet a jak si psal, kup si nový. Ikdyž přeformátovat disk a přeinstalovat Windowsy bys zkusit mohl, je to záležitost 2 hodin. Aspoň zjistíš jestli je problém v hardwaru nebo softwaru, kdyby to po přeinstalování fungovalo.
Jasne, nejako sa do toho pustim...
-
-
Aj mne to robi , otacam sa sipkama 100 fps pohnu mysu a spadne FPS na 6
-
Ale mne ostatne hry šlapú normal jak je HalfLife , Minecraft ... A o svuj PC pečuju mam CCleaner a pravidelne ho čistím