-
Kotelna Cup Vol. III ?
zdravím,
chci se jen zeptat jestli některý ze zkušených/aktivních adminů nedostal nápad zorganizovat další turnaj 5on5, myslím že teď v létě by se našlo velké množství teamů. já osobně se můžu dobrovolně přihlásit k pomoci s organizací...
díky za respond, fyks
//EDIT
admin / admini, kteří se rozhodli že turnaj uspořádají aby se pokusili udat termín a začali tvořit nějakou pevnější strukturu (viděl jsem poslední knife turnaj, pěkný a přehledný systém)
-
Odpověď: Kotelna Cup Vol. III ?
Už jsem nad tím také uvažoval. Také se hlásím kdyby byla potřeba pomoc :-)
-
Re: Kotelna Cup Vol. III ?
Citovat:
Původně založeno
fykseN
zdravím,
chci se jen zeptat jestli některý ze zkušených/aktivních adminů nedostal nápad zorganizovat další turnaj 5on5, myslím že teď v létě by se našlo velké množství teamů. já osobně se můžu dobrovolně přihlásit k pomoci s organizací...
díky za respond, fyks
Nic proti, ale ty jsi člověk, co si musí dělat turnaje sám a nebo s lidmi, se kterými už jsi turnaj dělal
E: Ale rád bych si zahrál nějakej ten turnaj
-
no já turnaj udělat nemůžu, hlavně z toho důvodu že tu neadminuju (respektive nedostal jsem práva), takže maximálně bych pomohl s vytvořením a pravidly
-
Mě spíš napadlo, že bych někdy mohl udělat nějakej awp turnaj..
-
Taky bych uvítal další turnaj o prázdninách..
-
ja som radšej za awp turnaj...
clanbase turnaj tu bol ešte len minule vďaka pinerovi..
-
já bych se do toho snad i pustil, ale musel by mi v tom někdo pomoct.
-
v tomhle topicu neřeším awp turnaj, ale 5on5 steam/nonsteam turnaj jako pokračování dvou předchozích :)
-
Otázka ke kotlovi : Když už jsme u těch turnajů, je tu na kotelně nějaký turnaj. systém ?
-
Pokud myslíš pro servery, tak je na to vyhrazeno 10 serverů (nebo dokonce 20?), které může správce turnaje ovládat.
-
Turnaj 5v5 CB v lete bude.....
PS: Browne, podrobnosti na TS
-
Myslel jsem něco jako maj třeba na sft. Že se ti vlastně rozklikne stránka se zápasem, tam vložíš server a ušetří se tím spoustu času, to co jsem dělal minule já trvalo celý den, jinde by to měli za hodinu dohraný
-
Citovat:
Původně založeno
.Piner
Myslel jsem něco jako maj třeba na sft. Že se ti vlastně rozklikne stránka se zápasem, tam vložíš server a ušetří se tím spoustu času, to co jsem dělal minule já trvalo celý den, jinde by to měli za hodinu dohraný
Není, Zombiebot to sliboval po novém roce, už uběhlo 7 měsíců a furt nic, tak nevim.
-
Odpověď: Re: Kotelna Cup Vol. III ?
Citovat:
Původně založeno
DarkAspecT
Mě spíš napadlo, že bych někdy mohl udělat nějakej awp turnaj..
Proč ne oba? :)
-
Citovat:
Původně založeno
Penguin
Proč ne oba? :)
protože chybí turnajoví admini nebo admini se zkušenostmi z ligy co by byli schopní nějaký turnaj rozjet
-
Citovat:
Původně založeno
fykseN
protože chybí turnajoví admini nebo admini se zkušenostmi z ligy co by byli schopní nějaký turnaj rozjet
No. Rozhodne mam skusenosti s ligou ale admin som tam nebol :D :D to je ten problem. Je mi vlastne jedno aky turnaj to bude, ale hlavne nech nejaky je. Samozrejme urcite by som pomohol s organizaciou.
-
Ja by som bral aim turnaj.
-
-
-
Re: Odpověď: Re: Kotelna Cup Vol. III ?
Citovat:
Původně založeno
Ego SK
pomozem
Radši ne, prosím
-
-
Odpověď: Re: Odpověď: Re: Kotelna Cup Vol. III ?
Citovat:
Původně založeno
Puky
:D Prestaň , každa ruka dobrá :D
Táto ruka nie dobra :|
a ja by som bral awp
-
Zdravím chalani, ako vyzerá tento turnaj? bude niečo z toho alebo nie?
-
Nevim no, klasickej by byl taky super.
-
Mozna bych to zkusil, ale neni moc navyber kdy, jeste to promyslim
-
A kdyz tak by to bylo steam a rozhodne 5v5 klasika mr15 single elimination
-
No otázka je aj či by sa našlo dosť tímov a ešte k tomu čisto steam. Určite by to bolo veľké plus len pre steam-akov.
Ak by si potreboval pomôcť z niečim, sám som organizoval jeden turnajík na vlastnom bývalom portále.
Poprípade viac info SS ..
-
Chapej, kdyz udelam NS turnaj, tk tu budu resit cheating po kazdym zapase.
-
Veď to áno, len stále je tam otazník, či sa to celé naplní. Tak či tak, treba ísť do toho ..
-
Citovat:
Původně založeno
kofi
Chapej, kdyz udelam NS turnaj, tk tu budu resit cheating po kazdym zapase.
Hele, na druhou stranu, kdyby při tom turnaji fakt někdo zapnul, měli by jste míň práce na serverech. ;) Ale myslim, že to bude čistý.
-
Ja si myslím že to už je jedno, pri každom zápase jeden-dvaja admini aby to mohli kontrólovať všetko. 16 tímov by sa mohlo poskladať na 5on5 only steam.
Dúfam že tu vide, teším sa!
-
Udělal bych to klidně i pro NS. Je to Kotlena cup, ne Kotelna Steam Cup.
-
Chápej mě, ja bych chtěl hrát taky a ještě k tomu sledovat dema mezi zápasama, strašně by se to natáhlo.
-
Citovat:
Původně založeno
kofi
Chápej mě, ja bych chtěl hrát taky a ještě k tomu sledovat dema mezi zápasama, strašně by se to natáhlo.
Tak já bych pomohl nějak. ;)
-
Já bych řekl, že by se lidi našli, já určitě seženu tým steam 5 lidí, taky bych chtěl vidět turnaj adminů Kotelny.
-
Bylo by to asi 4fun, mozna bych se zkusil domluvit s kotlem na VIP treba pro viteze.
-
MR15 5on5 turnaj, jak říká název topicu :) když nějaký admin vyvine iniciativu budu rád
-
Pri takýchto turnajoch sa berie v ohľad pre pomoc len niekto z Admin tímu? Myslím či je reálne aby pomohol aj mimo toho niekto.
-
Citovat:
Původně založeno
castelL
Pri takýchto turnajoch sa berie v ohľad pre pomoc len niekto z Admin tímu? Myslím či je reálne aby pomohol aj mimo toho niekto.
Většinou pomoc někoho z admin teamu bývá bez problémů. Ale není vyloučeno (teda doufám), ze pomáhat můžou i členové Kotelny.