-
Grab
Byl krasný sluneční den, něco okolo 9 večer, 9.1. 2015
Jako vždy jsem si šel zahrát svůj oblíbený JB mod, k mému překvapení jsem se po nějaké době dostal k CT a užíval si hru za CTčka.
Po začátku kola, si mě nejmenovaný Admin Mr.Adio vzal do Grabu a hitoval tak dlouho, než sem zemřel.
Důkaz bohužel nemám, toto má spíše sloužit k tomu, aby jste si na nejmenovaného admina dali pozor.
Jestli to dotyčný čte, doufám, že to bylo naposledy a protože mám dnes dobrý den, nehodlám to dál řešit..
Díky, hezký zbytek večera..
E: To vše se odehrávalo za přítomnosti nejmenované adminky Britny.
-
Odpověď: Stížnosti - hlášení z Jailbreak serveru
Citovat:
Původně založeno
Nakladana_Okurka
Byl krasný sluneční den, něco okolo 9 večer, 9.1. 2015
Jako vždy jsem si šel zahrát svůj oblíbený JB mod, k mému překvapení jsem se po nějaké době dostal k CT a užíval si hru za CTčka.
Po začátku kola, si mě nejmenovaný Admin Mr.Adio vzal do Grabu a hitoval tak dlouho, než sem zemřel.
Důkaz bohužel nemám, toto má spíše sloužit k tomu, aby jste si na nejmenovaného admina dali pozor.
Jestli to dotyčný čte, doufám, že to bylo naposledy a protože mám dnes dobrý den, nehodlám to dál řešit..
Díky, hezký zbytek večera..
Musím říct, že jsem byl u té situace a sledoval jsem toho admina (Mr.ADIO) a choval se ukázkově a spolu s Britny nešikanovali neschopné CTčko. Přeji krásný zbytek večera:)
-
Citovat:
Původně založeno
Mr.ADIO
Musím říct, že jsem byl u té situace a sledoval jsem toho admina (Mr.ADIO) a choval se ukázkově a spolu s Britny nešikanovali neschopné CTčko. Přeji krásný zbytek večera:)
Ahoj kamaráde..
Dovolím si nesouhlasit, ovšem nic nezmůžu bez důkazu. A jelikož si urazil MOU osobu (neschopné CTčko), žádám o exemplarní potrestání nejmenovaného Admina. (Nejlépe výpověď na hodinu). Díky
-
Citovat:
Původně založeno
Nakladana_Okurka
Ahoj kamaráde..
Dovolím si nesouhlasit, ovšem nic nezmůžu bez důkazu. A jelikož si urazil MOU osobu (neschopné CTčko), žádám o exemplarní potrestání nejmenovaného Admina. (Nejlépe výpověď na hodinu). Díky
To tvé "exemplarní" si nechej patentovat. S tím výrazem "neschopné CTčko" jsem byl ještě velmi tolerantní a milý vůči tvé osobě. Uzavřeme tuto kauzu nebo to skončí banem. (Samozřejmě si ho odneseš domů ty.)
-
Co si představujete pod pojmem neschopné CT? Že nedokáže udržet vzpouru? To je důvod ke grabu? To je jak kdybych přesunul všechna CT k T kvůli tomu, že měli skóre 15:0. Nebo já nevím, rád bych poprosil o vysvětlení.
-
Nejsem si vědoma toho, že by se tam něco dělo, byl to poklidný večer. Jenom okurka omylem spadl z výšky :D
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Co si představujete pod pojmem neschopné CT? Že nedokáže udržet vzpouru? To je důvod ke grabu? To je jak kdybych přesunul všechna CT k T kvůli tomu, že měli skóre 15:0. Nebo já nevím, rád bych poprosil o vysvětlení.
Musíš umět číst mezi řádky, potom vysvětlení nepotřebuješ. :D
-
Citovat:
Původně založeno
Britny
Nejsem si vědoma toho, že by se tam něco dělo, byl to poklidný večer. Jenom okurka omylem spadl z výšky :D
Musíš umět číst mezi řádky, potom vysvětlení nepotřebuješ. :D
a aky mal teda adio dovod ho zabit? stale sme sa to nedozvedeli.. dovod neschopne CT mi jaksi nestaci..
-
Musím říct, že taky občas grabuju lidi z hecu. Jen tak dál :hypocrite:
-
Re: Odpověď: Stížnosti - hlášení z Jailbreak serveru
Citovat:
Původně založeno
FizzyBubble
Buď sa odstráni ten posraný grab z JB, alebo sa odstránia niektorí admini, ktorí to zneužívajú. Určite sem nejaký šmudla dohadzovač skôr či neskôr niekedy postne aj demo. Rozhodnutie je na vás... Takéto sťažnosti sú od vtedy, odekdy sa tam ten grab zaviedol, takže to nie je prvá "sťažnosť".
-
Kiukám, že to rozpoutalo celkem nemístnou debatu... Nehroťte to tolik, však i ze stylu psaní je poznat, že to neberu tak vážně..
-
Bralo se to jako vtípek, ale jestli chcete vážné odpovědi, dobrá tedy.
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Okurka nehlídal simona, vysmátej jak lečo, lezl k Tčkům a vzpoury byla jedna báseň. Tudíž jsem mu dal kill a vyhuboval mu, ať už to nedělá, protože to bylo už třetím kolem. Dále urazil nemilým způsobem adminku Britny (vzkaz pro rejpaly: vážně si už nepamatuji jakým způsobem), takže i za to byl potrestán. (Bráno jako sranda jak z pohledu mého, Okurky i Britny.) Ještě bys chtěl nějakej důvod ? Zvukovou stopu ? Vypsat přesnou hodinu ? (Bylo to po desáté veřer:)) ... Navíc jsme to brali všichni jako srandu než jako vážnou věc, kde se spíš v této večerní hodině více povídalo než hrálo.. Jestli by se ti něco nelíbilo nadále, choď pozorovat mě a Okurku na NS šerife :)
Citovat:
Původně založeno
KeYo
a aky mal teda adio dovod ho zabit? stale sme sa to nedozvedeli.. dovod neschopne CT mi jaksi nestaci..
Pod pojmem neschopné CT se může vyskytovat hned více věcí:), nahoře máš vysvětlení:).. Doufám, že stačí nebo mám o tom napsat knihu ?
Citovat:
Původně založeno
Charon35
takže to nie je prvá "sťažnosť".
Jednalo se o vtip, nikoliv o stížnost.
Citovat:
Původně založeno
FizzyBubble
O jeden post navíc !
Občas je dobré si to přečíst, zamyslet se nad tím a poznat "vážnost" psaného textu. Peace
-
Přesně tak, jak napsal Adio... Po desáté večer, je na JB více sranda, než fragy, fragy a fragy. To že jste ten můj post vzali vážně (což nechápu, páč už první věta v stížnosti - Okolo deváté večer, sluneční den) mě celkem udivuje... Achjo...
-
A jestli někomu vadí, že tu vznikla nová stížnost, kterou nemá cenu řešit a je brána jako vtip, tak ať jí modi klidně smažou..
E: Mužete to editnout k předchozímu příspěvku, uklikl jsem se, než sem stačil napsat vše..
-
Pokud toto byl vtip, tak asi nemám smysl pro humor :-D :think:
E: Vokurko, mně to je to uplně pumpička
-
Citovat:
Původně založeno
Toy
Jak říkám, klidně to smažte, když je to až takový problém..
E: Jiří, však ty to napíšeš takto aspoň, to jiní se toho chytnou jak slepice flusu.
-
Citovat:
Původně založeno
Toy
Tady na fórku už ani nejde nalézt kvalitní vtip :teehee:
-
Pardon, má chyba. Netušil jsem, co to způsobí, příště se už radeji vyvaruju nemistnych stiznosti.
S Adiem i Britny si normálně rozumím. A ta stížnost mela byt z me strany "sranda", to sem ale netušil, kolik mrzoutů se tu pohybuje :whistling: .
Doufám, že z vás to nadšení někoho seřvat za něco, co měl být fór, přešlo..
-
Citovat:
Původně založeno
Nakladana_Okurka
Pardon, má chyba. Netušil jsem, co to způsobí, příště se už radeji vyvaruju nemistnych stiznosti.
S Adiem i Britny si normálně rozumím. A ta stížnost mela byt z me strany "sranda", to sem ale netušil, kolik mrzoutů se tu pohybuje :whistling: .
Doufám, že z vás to nadšení někoho seřvat za něco, co měl být fór, přešlo..
Já jsem tu taky postnul stížnost, která vypadala jako sranda a nakonec ji nikdo neřešil. Přitom jsem ji myslel naprosto vážně a to jsem měl i důkaz.
-
Re: Stížnosti - hlášení z Jailbreak serveru
A potom sa čudujte, že nikto nechodí na polovicu hlásení ...
Sekcia stažnosti, podaná ako sťažnosť, tak čo som si mal myslieť, že je to presunuté zo sekcie Vtipy a fóry?
"Byl krasný sluneční den, něco okolo 9 večer," - 9 sa mi zdá že je menej ako 10. Aspoň kedysi to tak bolo, neviem či to máte na tabletoch inak, alebo to nejaký trúd v školstve zmenil, čo by sa na Slovensku aj mohlo stať. A začať stažnosť môžeš aj "Kde bolo tam bolo", Jerry tak občas niečo začína a myslí to smrtelne vážne. Tak kto sa v tom má potom vyznat hoši?! :wacko:Myšlienky zatiaľ na diaľku nečítam, iba pri reálnom kontakte. Ale pracujem na tom...:eek:
-
Odpověď: Re: Stížnosti - hlášení z Jailbreak serveru
Citovat:
Původně založeno
Charon35
A potom sa čudujte, že nikto nechodí na polovicu hlásení ...
Sekcia stažnosti, podaná ako sťažnosť, tak čo som si mal myslieť, že je to presunuté zo sekcie Vtipy a fóry?
"Byl krasný sluneční den, něco okolo 9 večer," - 9 sa mi zdá že je menej ako 10. Aspoň kedysi to tak bolo, neviem či to máte na tabletoch inak, alebo to nejaký trúd v školstve zmenil, čo by sa na Slovensku aj mohlo stať. A začať stažnosť môžeš aj "Kde bolo tam bolo", Jerry tak občas niečo začína a myslí to smrtelne vážne. Tak kto sa v tom má potom vyznat hoši?! :wacko:Myšlienky zatiaľ na diaľku nečítam, iba pri reálnom kontakte. Ale pracujem na tom...:eek:
Dobře, a běžně je okolo deváté večer sluníčko, že?
Běžně člověk napíše "nejmenovaného admina" a pak ho jmenuje, že?
A třeba taky člověk úplně normálně napíše, aby admina vyhodili na hodinu, že?
Zkratka a jednoduše, promin Charone, ze ses musel zabývat něčím, co nebylo myšleno vážně..
E: Souhlasim, víc bych to neřešil.
-
Re: Odpověď: Re: Stížnosti - hlášení z Jailbreak serveru
Citovat:
Původně založeno
Nakladana_Okurka
Dobře, a běžně je okolo deváté večer sluníčko, že?
Běžně člověk napíše "nejmenovaného admina" a pak ho jmenuje, že?
A třeba taky člověk úplně normálně napíše, aby admina vyhodili na hodinu, že?
Zkratka a jednoduše, promin Charone, ze ses musel zabývat něčím, co nebylo myšleno vážně..
Sa ti nestalo nikdy, že večer si niekomu povedal "Dobrý den"? Mne dost casto.
Kto chce na neho upozorniť, tak to urobí naschval.
No a? To je len taký výraz, tak to je jasne brané s rezervou, tu trvá vyhadzov 10 sekúnd.
Zkratka a jednoduše, už to nerozoberaj, stalo sa. Myslel som len, že to je jedna z ďalsích stažností na grab, ktorých vôbec nebolo málo. The End.
-
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Já jsem tu taky postnul stížnost, která vypadala jako sranda a nakonec ji nikdo neřešil. Přitom jsem ji myslel naprosto vážně a to jsem měl i důkaz.
Kdyby jsi to napsal vážně bez těch ostatních hovadin, tak by to možná i někdo řešil. Ale řekni mi, co bys rád řešil na tom, že někdo někoho přejede ? Na serverech JB je to na denním pořádku. Kdyby se to opakovalo, neřeknu..
-
Citovat:
Původně založeno
Mr.ADIO
Kdyby se to opakovalo, neřeknu..
Nalijme si čistého vína, u Leryxe je to na denním pořádku :D. Každopádně jsem chtěl vypadat kúl a trochu to zpestřit. Demo, které jsem postoval, bylo snad dostačujícím důkaz, že to myslím vážně. Ale dobře, nebudeme tu řešit zbytečný Flame. Berme to jako ponaučení. Radši sem budeme postovat věci s vážností a tak, aby to nevypadalo jako sranda. Jen se podívejme jaký tu je teď rozruch.
-
Citovat:
Původně založeno
Mr.ADIO
Kdyby jsi to napsal vážně bez těch ostatních hovadin, tak by to možná i někdo řešil. Ale řekni mi, co bys rád řešil na tom, že někdo někoho přejede ? Na serverech JB je to na denním pořádku. Kdyby se to opakovalo, neřeknu..
Však když jsem tehdá točil Byznisa s Vikernesem když dělali bordel a dělali to opakovaně, tak jste mě zmrdali za to, že točim kamarádíčky a dál se to neřešilo. Byznis dostal černej puntík, kterej si určitě Charon napsal na lísteček a založil do truhličky ostatních černých puntíků. Tak mi tu neříkej, že kdyby admini dělali opakovanej bordel, tak by ses ujmul věci.. (: Ale je to old story. Trochu jsme si zavzpomínali a můžem jít domů s posmrkanejma kapesníčkama :teehee:
-
Čo sa týka grabu:
V poslednom čase som znechutený ako to ľudia využívajú. Odhadzujú si zbrane grabom, pred tečkami, inak povedané zabranuju vzbure, dalej niektorý su už tak lenivy, že nezabijajú Téčka zbraňami ale grabom, ba čo viac niektorí dokonca zabijaju Tečka ked su tečka, ktorí prehrajú atrakciu... Už som videl aj tak, že admin vyhodil hráča, čo prehral atrakciu do vzduchu a ten hráč ešte prežil. Štastie bolo, že ten hráč sa zabil aby admin nemal z toho zle..
Fakt trocha to už prehánate, keď už neberte si zbrane, nechajte ich tam a grabujte -.-
E: Lol ešte aj mám demo toho vyhodenia, a ako sa pokúša na diaľku ho grabnúť a zabiť.. xD
-
Začalo to zo srandy a teraz sa cítim ako vo Francúzsku.
Edit: 18
-
Citovat:
Původně založeno
because
Čo sa týka grabu:
V poslednom čase som znechutený ako to ľudia využívajú. Odhadzujú si zbrane grabom, pred tečkami, inak povedané zabranuju vzbure, dalej niektorý su už tak lenivy, že nezabijajú Téčka zbraňami ale grabom, ba čo viac niektorí dokonca zabijaju Tečka ked su tečka, ktorí prehrajú atrakciu... Už som videl aj tak, že admin vyhodil hráča, čo prehral atrakciu do vzduchu a ten hráč ešte prežil. Štastie bolo, že ten hráč sa zabil aby admin nemal z toho zle..
Fakt trocha to už prehánate, keď už neberte si zbrane, nechajte ich tam a grabujte -.-
Zabraňovanie vzbure. Hráč dostane ban, admin si môže robiť čo chce? Ak mi nejaký admin z pred nosa grabom zobere zbraň, dostane facana a ban na deň.
-
Zrušme to .. aj mě sameho to láka stím dělat blbosti, ale do jisté míry..
Co si budem zas tak potřeba to néni, dalo se to i bez něj a když je někdo bugnutý tak ani svatý mu nepomože.
-
Dobrý deň. Ja rád pripomeniem video spred istého obdobia. https://www.youtube.com/watch?v=Zc47hVq3wNM Dovidenia.
-
Stavim sa, ze si ho spamoval, aby ta grabol, "ze chces lietat" a on ti nevyhovel. Tak si za nim lozil jak imbecil a otravoval ho. Jeho to uz nebavilo, tak ta grabol a drbol o zem. To tam je na dennom poriadku.
-
-
Citovat:
Původně založeno
AndreSchurrle
Pripomenme si? Ok tak si pripomenieme: Fakt milujem debilov ako ty, lozia za ostatnymi a iba mu boxuju pri uchu, vsak co simon to nezakazal. A aj mne ten zvuk velmi vadi, a ak do mna boxuje tak to ma vie moc nasrať. 3x ta odhodil a furt si isiel za nim ako nejaky retard a boxoval si. Tam je uplne namieste grab. Kvoli takymto ludom ako ty by som ho nechal ale už sa to používa aj na iných ľudí. Ja to riesim tak, že sa popýtam simon či to zakáže, neurobí a stále to robí hráč tak ho aj buchnem o zem.
Dal si sem demo prečo ten grab nechat, dakujem.
Ja na oplátku dám demo prečo zrušiť: http://leteckaposta.cz/566932201
(Bude k tomu otravná hudba takže si to potom pretočte.)
Kludne mi tu vravte, že som hajzel práskač atď. mne je to jedno. Je to môj názor, že takto by admin nemal hrať.
Citovat:
Původně založeno
AndreSchurrle
Óóó, takže som vyhral. Takto to vôbec nebolo. Ja som nevedel, že je admin. Len v momente, keď som vyšiel z cely videl som ako niekoho grabuje (asi admin, kamarát alebo kluk so ženským nickom). Preto som začal do neho boxovať, nech to prestane robiť. Boxovanie nie je zakázané, zneužívanie práv snáď hej.
Od toho je chat alebo mikrofon ked ti ho simon zapne -.- moc chabá výhovorka...
E: Potom sa nečuduj, že ta zabil. Keď by do mňa boxoval aj po tom čo ho odseba x krát odhodím tak by som bol schopný mu dať aj ban za otravovanie. To čo si sem postol je iba tvoja vlastná kokotina, ktorá absolútne neni žiadne zneužívanie práv, len tam ukazuješ ako si si o koledoval. :)
-
↑ Aha, zaujímavé. Potom dajme grab všetkým. Nech ma každý takú možnosť. Ďakujem.
Citovat:
Původně založeno
human
Stavim sa, ze si ho spamoval, aby ta grabol, "ze chces lietat" a on ti nevyhovel. Tak si za nim lozil jak imbecil a otravoval ho. Jeho to uz nebavilo, tak ta grabol a drbol o zem. To tam je na dennom poriadku.
Óóó, takže som vyhral. Takto to vôbec nebolo. Ja som nevedel, že je admin. Len v momente, keď som vyšiel z cely videl som ako niekoho grabuje (asi admin, kamarát alebo kluk so ženským nickom). Preto som začal do neho boxovať, nech to prestane robiť. Boxovanie nie je zakázané, zneužívanie práv snáď hej.
E:
Citovat:
Původně založeno
because
Dal si sem demo prečo ten grab
nechat, dakujem.
Ja na oplátku dám demo prečo zrušiť:
http://leteckaposta.cz/566932201
(Bude k tomu otravná hudba takže si to potom pretočte.)
Kludne mi tu vravte, že som hajzel práskač atď. mne je to jedno. Je to môj názor, že takto by admin nemal hrať.
Od toho je chat alebo mikrofon ked ti ho simon zapne -.- moc chabá výhovorka...
To video je samozrejme o tom, že grab v súčasnej podobe je zrelý na zrušenie.
Ale ja som mu nechcel písať nech negrabuje, načo by to bolo dobré, neprestal by a ja nie som pán kotel, aby som mu to rozkázal. Ja som robil len to čo bolo povolené. Keď hrám JB a som v boxe a nie je to zakázané tak boxujem do hockoho. V pohode, ruka ruku myje.
-
Citovat:
Původně založeno
AndreSchurrle
Preto som začal do neho boxovať, nech to prestane robiť. Boxovanie nie je zakázané, zneužívanie práv snáď hej.
Pokud vím Smooke je jeden z adminů který je otravovaný na JB furt do něj lidi boxujou nebo něco jiného..... a proto vždy když do něj někdo boxuje dlouho tak mu řekne ať neboxuje (Občas na to zapomene.) a když tak ten hráč neudělá tak ho prostě prcne o zem.
E: Kdybys aspoň začal dříve natáčet to tvoje nesmyslné demo/video.....
E2:
Citovat:
Původně založeno
AndreSchurrle
Ale ja som mu nechcel písať nech negrabuje, načo by to bolo dobré, neprestal by a ja nie som pán kotel, aby som mu to rozkázal
Já to mám to samé s Jolem. Ten mě taky furt grabuje (je v tom myšlena legrace a já se prostě začnu gebit jak dement)a vůbec na něj nebyla stížnost
-
Citovat:
Původně založeno
^~^Kocourek^~^
E2:
Já to mám to samé s Jolem. Ten mě taky furt grabuje (je v tom myšlena legrace a já se prostě začnu gebit jak dement)a vůbec na něj nebyla stížnost
Přesně takto vznikla moje funny stížnost na Adia. Držel mě v grabu a nechtíc mě zabil. Napsal jsem mu, že jdu na forko. Během tohoto všeho jsme si psali na steamu a smali se tomu. Jenže, když sem napsal stížnost, tak se najednou strhla vlna kritiky na Adia a na grab. Všichni, co tu píšete, že se ma grab zrušit, tak se zamyslete, jestli za to vážně může grab, který tak odsuzujete, nebo za to můžete vy, kteří ho zneužívají.. Grab bych nechal, protože denně se na serveru setkáváme s případem, kdy admin odbuguje hráče..
To, ze ste si vzali moji stížnost takhle k srdci, mi hlava nebere..
AndreSchurrle: To tvoje nicneřikajici demo je celkem k ničemu, když v něm není to zneužití jak pises.. Nevidím jediný důvod proč do admina boxovat jako idiot..
-
Jsem za zrušení grabu, zneužívá toho moc hlavně Mr.Adio.
E: že já jsem se ku*** vyjadřoval k JB sekci
-
Citovat:
Původně založeno
Unihoc
Jsem za zrušení grabu, zneužívá toho moc hlavně Mr.Adio.
Myslím, že jsi ten poslední, kdo může někoho kritizovat.
E: Unihocu k JB sekci se klidně vyjadřuj, ale nepříjde mi, že Adio zenužíval grab. Znova říkám, ta stížnost měla být sranda.
E2: Pou, palec hore :)
-
Nechápu proč tu řešíte něco co je úplně zbytečné řešit... V první řadě se zamyslete k čemu byl Grab jako takovej vytvořen. Za jakým účelem a k čemu vlastně...
To že toho sem tam někdo využije například jak tu píšete o Adiovi tak si vemte v potaz to že drtivá většina lidí s tím grabem neměla sebemenší problém. Berou to ze srandy ... Proč asi když to zpestřuje hru svým způsobem že? Takže to co tu řešíte je jen to že prostě "Vy" to nemužete tak "Oni" taky ne.... Kdyby kdokoliv z vás měl možnost Grabovat ... Sami dobře víte jak by to dopadlo :happy:
PS: Jen taková menší připomínka ... Grab pomohl víc lidem než užkodil ...
PPS: Je to JailBreak .... :bye:
-
Citovat:
Původně založeno
Pou
PS: Jen taková menší připomínka ... Grab pomohl víc lidem než užkodil ...
Ten byl dobrej... anebo jsem neměl na to takové štěstí. Nikdy jsem na podobnou situaci nenarazil.
-
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Ten byl dobrej... anebo jsem neměl na to takové štěstí. Nikdy jsem na podobnou situaci nenarazil.
Stačí trefit dobrou mapu, kde jsou bugy časté a nejlépe v pozdních večerních hodinách, kdy hraje Does, který odbugovává celkem často.. Tedy, alespoň mnohokrát sem byl u případu, kdy někomu pomohl grabem..