Niekto kto hrá na Posterusi? Hľadám parťáka do arén.
Printable View
Niekto kto hrá na Posterusi? Hľadám parťáka do arén.
tedka sem zacal hrat na monsten-wow na ragnarosu. je to tam drahe jak prase :D delam si tam druida. zatim feral ale budu spis jak se vyexpim healer. napisu ti potom kdyztak ve hre ok ? :D
hras pri horde alebo pri alikoch? a. napis aj nick
nick Fiur ;horda :D
uz moc ne :D sere me, ze nemam eq :D
Na druida je docela těžké sehnat eq.Spíš takhle: hraješ Fekal a chceš jít na heal, tak musíš hned měnit eq.
No tam je 12x zvětšenej xp rat na tom serveru myslím, takže tam je problém získat EQ na cokoliv :D
stiahol som si TBC a len tak beham zo serveru na server, neviete mi nejaky poradit? je jedno aky, ci uz gigafun alebo blizzlike, nemusi byt cz a hlave nech tam je 500+ hracov a nech casto nepada
Kto chce darujem zadarmo na Monster-WoW - Holy Paladin - 85 neviem item level ale 121k hp, 89k mana, Shadow Priest, 126k hp, 90k mana, Warra
alebo na Posterusy - Holy Paladin - 5300 gs, Full PvP 3/5 rele, ToGC/PVE 5100gs, a Shadow Priesta full Furious only pvp 4900gs.
ak by niekto potreboval, nasiel som download na vsetky patche, od 1.12 po 5.2 » http://www.tripartita-wow.com/patche
Hra tu niekto na twinstare wotlk? konkretne phobos teraz som tam zacal hrat tak ci by mi niekto na start nepozicial nejake goldy samozrejme okamzite ako si ich nasetrim vratim :)