-
Re: Jurob
Bože, IVČO. Nakupujem dosť rýchlo, často v hre niečo píšem, tak zastávam, dívam sa do zeme, lebo sa mi chce dívať do zeme. Kúkal som na hranu, lebo hovno. Chápeš?
Kedy som nadával na Kotla? Nikdy som na neho nenadával, daj sem históriu nejakú. Však nehrávaš mixi, ani CWčka ani nič... nevieš to, more. Ja by som mohol teraz vyčasovať Teba rovnako vtipnými časmi.
Som najznámejší awpčkár na slovensku hneď po Dev1mu.
-
-
Uploaduj, uploaduj, chytro, aspoň schudneš a omrzí Ťa transvetitizmus.
-
http://leteckaposta.cz/759052385
nazev hltv : classic-1012161813-de_dust
hned 1 kolo s usp (AB)
06:17:00 zacina kolo kde ma awp kolem 6:56:00 tam streli dozadu na plant do bedny kde opravdu bylo ct :D nemohl o nem vedet :D
12:41:00 nakupuje na ct (čumí zase neustále do země)
Beží až na sniperský 12:53:00 skáce s otočkou a čumi a střilí přímo na téčko .... poteee
13:15:00 veme awp a koukne dolu kde totalne nemiri na nikoho a nekoho da ... AB
-
To už je staré a trápne, daj sem niečo vtipné. Alebo nie, už ma to nebaví.
-
Ty už tady ani psát nemusíš Jurob. Ty se budeš hájit a hádat pořád :D takže je mi to celkem fuk co na to píšeš. Ať se na to mrknou ostatní a řeknou.
-
Nech sa na to pozrie Syrius a Virgins, to sú taký skilleri, čo sa do toho vyznajú.
-
http://leteckaposta.cz/501859180
10:10:00 nakoupi, cumi do zeme
10:20:00 - 10:29:00 asi si zapina mp3ky
12:00:00 - 12:15:00 opet nakup + zase mp3?
12:20:00 - 12:26:00 ted uz to fakt nechapu co tam dela ?
12:44:56 namiri s usp do zdi s WH jde poznat o relex a namireni na tecko a nasledna hs z prvni zajimava haluz
13:19:49 - 13:26:00 opet widle ?
-
Nie, ja som si nastavoval mp4 WUAHAHAHAHAHAHAHAH. Pochop, že Ťa za tie časy je možné len vysmiať.
10:10:00 - čumím do zeme, lebo bhopujem s čumením do zeme, lebo sa mi to páči, je na tom nejaký cheat?
10:20:00 - Píšem do chatu.
12:00:00 - Vyberal som čo si kúpiť, nakoniec som sa rozhodol pre HEčko.
12:20:00 - No, a tuna som už nastavoval cheaty.
12:44:54 - Pozrel som sa do steny, aby bolo lepšie vidno AB, či prečo som to spravil?
13:19:49 - Svrbelo ma vajco.
-
http://leteckaposta.cz/618708722
22:57:00
*DEAD* DER -GIANT- Jur0b : kotel je kokod
Teď určitě jak děcko napíšeš že to sprosté neni co :D
-
Tak asi dostane ban za spatne chozeni. Za kecy v chatu uz ma.
-
To nie ja, to moja shauma.
-
Kedy som nadával na Kotla? Nikdy som na neho nenadával, daj sem históriu nejakú
Co ti na to mám říct .... Nikdy jsem na něho nenadával viz *DEAD* DER -GIANT- Jur0b : kotel je kokod
takže když mi tady teď povíš Nikdy jsem nepoužíval cheaty tak ti budu věřit velký kulový :D
Jo a co se týče mixů a CW tak si myslim že jich mám nahráno až až a měl jsem tu čest střílet proti 1.lize ... ale tak ty seš tu pan skiler ne já :D
-
Aha, ja som bol rank 1 na PZ a dal som si ACE proti defeaters, pričom som 1 člena zabil knifom. Tak si môžno hral nejaké low CW a mix, ale aj tak to nevieš.
-
Ešte nejaké demo sem dajte pls.