jo no kdyby sli videt ale jen polovicne nebo trictvrte...je to fakt dobrej napad s tim smoke hlasuju za to
Printable View
jo no kdyby sli videt ale jen polovicne nebo trictvrte...je to fakt dobrej napad s tim smoke hlasuju za to
Nemyslím si, že by to bylo "ták" užitečné, spíš na škodu.. Myslím tím hlavně lagy. BTW Furieni se beztak mohou orientovat pomocí radaru..
To je snad snazsi vystrelit 3 kulky a hned vis, jestli tam nekdo je.
nešlo by přidat i campmetr na Furieny? to co předvádějí někteří hráči je do nebe volající.
Vratil bych atomovku.
no mohlo by se už udělat něco proti nim když AF má campmeter
edit: tak tam uz dej alespon tu atomovku jsou tam pak třeba ke konci 1-2 hrači co pak stoji třeba i 30 sekund a to je fakt otrava to si AF nemuže dovolit.
Atomovku bych zrušil celý server mi psal at nějak dám vědět že to lidi nechtějí, spíš na kempery dát energii..atomovka je moc
nechajte to tak ako to je,je to dobre.kotel ked chces hento spravit tak sprav furien 3 ale prosim ta neupravuj furien 1 a ani 2 nie.diky
Uvědom si že takto to nebude hrát nikdo mě se z toho dělá špatně z tý atomovky jak to je ted udělaný server bych zrušil..omg proč to není jako dřív...
Kdyz furieni nebudou kempit, neumrou na atomovku.
Tip: kdyz furien umre jinak nez atomovkou, neprijde o prilepeni na zed
Ale chápej skus to hrát dělá to blbosti začne new kolo kupiš něco hned a all to killne udělej pls něco ineho.Věř že nejsem nejidej kdo to tam nechce..
Aha, tak to je zase jina vec.
Dej to pls prič nejsem jediněj a zas to má další chybu...fakt zase zkazenej server..
stačí opravdu dát campmetr Furienum
Dal bych jim neviditelnost jen na pár sekund a odpočinek...
Kotel rozhodně nedávej bombu všichni by se soustředily na to a na killy ne tím pádem by kempily u plantů a na nich.
To si teda neumím moc představit :D
Bomba si myslím že by byla dobrá, teda aspoň na nějakých mapách, ale zas by se neskutečně kempilo O.o
smazat
zdá se mi to nebo si někdo zase pohral s Adrenalinem za Anti-furieny? Ted Adrenalin ubývá nějak rychleji a aby se zase doplnil tak musím přejíd pulku mapy a kdež to za Furien stačí udělat tři kroky a mají zase energii plnou.
Možná se ti to zdá... já nekempim tak si takových věcí nevšímám.
Dohodnem se na zrušení SK a M4A1 u posledního hráče v team? jde o to že je prostě spousta hráčů co hlavně čeká na SK a zdržují hru. Když chtěj SK tak mají hrát odzačátku a vydělat si na něj.
Ještě mě napadlo jestli by šlo udělat u Anti-Furien něco jako silové pol,e které by mohl použít jednou za kolo nebo si ho koupit a fungovalo by to tak, že by si to nabindoval na nějakou klávesu a jak by to zapl tak by podobu 3-5 sec. se k němu nemohl dostat Furien.
http://csko.cz/forum/showthread.php?6523-Bonusy-Ct-T Tu sa riesilo zrusenie m4/sk u posledneho .... A to silove pole neviem musela by sa urcit adekvatna cena a pre ct by to bola velka vyhoda takze by to bolo drahe takze by sa to nepouzivalo casto...
SK by mohl hrac dostat jen na to kolo a pak by o nej prisel. Kdyz nebude mit sk, bude kempit jeste vic.
Alebo by mu to Sk mohlo ostat ked vyhra kolo ... Respektive ak zabije vsetkych anti-furienov kedze na italy vyhra aj ked skonci casovi limit...
Udělal bych to jak kotel navrhoval kotel SK na konci jo ale do dalšího kola už ne.
Keď dostane sk a na konci kola mu zmizne ďalšie kolo bude kempiť ešte viac. Ja by som mu to sk radšej nechal.
To je zase nápad tak to můžem potom dát všem SK né??!!! Když ho chce má si na něj vydělat hrou!!!!
Neviem čo tu pišeš !!!!!! písal tu snáď niekto o tom že všetkym sk ? ..
Ježiši ty jsi hlupák vůbec nevíš o čem se bavim, na co by měl mít SK za to že je poslední z Furienu do dalšího kola? Když ho chce má si na něj vydělat a né čekat až všichni Furieni pochcipaj a pak ho dostat zadarmo!!!!
Já byc hto udělal tak, že sk nebo m4(výhody last hráče) bude jen na to kolo, a pak mu to zmizí..
hej to je dobry napad ciper ale ešte by som dal aby boli furieni zase neviditeľný a aby si mohli aj CT kúpiť he alebo flash ale inač super servery aj furien aj furien 2 som bol na iných portáloch a tam to bolo úplne domýlené ani SK tam nebolo a furieni mali zombie skiny :DD takže ináč super servery
Viem ze sa to tu uz riesilo ale co tak pridat spect. ale s tim ze hrac by sa potom vratil naspet do svojho timu lebo stalo sa mi ze hrac mal proti mne AB natacat som ho nemohol a kym dosiel admin hrac odisiel... aj keby si dosiel na sever ocitnes sa v specte ale nebudes mat na vyber tim len moznost vstupit do hry tak ako aj ked pojdes do spectu pocas hry... a este v specte by mali vip hraci ten admin spect...
Súhlasím s Ideom
Kotel psal že přidá spec menu jako na zombie, až bude mít čas.
K tomu spectu teraz som ho vyskusal a bol som v T time isiel som do spectu a ked som siel naspet hrat hodilo ma to do CT timu nemalo to byt tak ze ta to hodi do toho isteho timu z ktoreho si isiel do spectu?
Hodi te to asi tam, kde je vic mista.