-
Odpověď: Nové mapy na JailBreak - návrhy na přidání
Ta první, není to mapa pro hru CS:GO ? jinak ostatní jsou mega.
-
Citovat:
Původně založeno
Previ.ously
Je to csgo jb mapa prerobená do 1.6
-
Citovat:
Původně založeno
Previ.ously
Kdyby ses koukl na typ hry, tka vidíš pro co je. :slap: Podívám se na ně později a juknu na tu mapu co tu je na serveru a je prej strašná.
Určitě by se nějaká mohla přidat místo mafie, tu bych dal už pryč.
-
Citovat:
Původně založeno
Previ.ously
je to csgo mapa jenom udělaná pro cs 1.6 jak píše dark. :happy:
e: kdo by se na tu mapu chtěl kouknout tak https://www.youtube.com/watch?v=SEOMHzHJUc0
-
jb_anka
Má dobré atrakce a je jich tam hodně.
Nenašel jsem nikdy skrytou gunu ani šachtu.
Tuto mapu bych přidal na jb a dávám 5 z 5.
jb_minecraft_csgo
To že je z csgo neznamená, že musí být dobrá.
Jako jo má hodně atrakcí, ale šachta vedoucí z cely do + nebo mp5 za kterou musíte pod vodu a jakmile dete ven, máte míň než 40hp nebo zemřete. :rolleyes:
Nemožost zavřít box.
Má skleněný dveře na čudly, tím je můžeme otevřít a zavřít.
Za co by měl autor dostat ban je za zabraňování vzpouře, jak otevřu dveře od zbrojky tím tlačítkem, tak se pak zavřou a zvenku nejdou otevřít. :slap: Této mapě dávám 3 z 5.
jb_station5
Tato mapa je fakt boží.
Má hodně atrakcí a dokonce i ty, které jsem na jb nikdy neviděl. Má boží KZ, to musíte vidět. :mml:
Na začátku jsou guny a je tam awp a u něho tlačítko, tím se teleportujete zjisil jsem že pokaždé jinde. Je potřeba jí pochopit, jako třeba stěny, které mají funkci žebřík, ale texturu žebříku to nemá nebo to není prostě dělaný jako žebřík (3D) nebo tlačítka na otevření atrakcí a start hry. Nemohu zkusit atrakci team, na to je potřeba víc hráčů. Je tam šachta v cele ve stylu jail_endoplazmik_fix že se tam musíte dostat nahořu, pak zničít šachtu a dostanete se ven před cely. Jsou tam 2 místa na doplnění HP. CO jsem nenašel je nějaká skrytá guna, ale je tam atrakce MP5 ale když tam jdu sám, zabije mě to, je asi potřeba 5 hráčů na to? Této mapě dávám 5 z 5 a doporučuji hodit na server.
Nezkoušel jsem úplně tu darkover, zkusím později.
-
Citovat:
Původně založeno
boneslash
jb_anka
jb_minecraft_csgo
Jako jo má hodně atrakcí, ale šachta vedoucí z cely do + nebo mp5 za kterou musíte pod vodu a jakmile dete ven, máte míň než 40hp nebo zemřete. :rolleyes:
Nemožost zavřít box.
Za co by měl autor dostat ban je za zabraňování vzpouře, jak otevřu dveře od zbrojky tím tlačítkem, tak se pak zavřou a zvenku nejdou otevřít. :slap: Této mapě dávám 3 z 5.
jb_station5
Tato mapa je fakt boží.
Má hodně atrakcí a dokonce i ty, které jsem na jb nikdy neviděl. Má boží KZ, to musíte vidět. :mml:
Na začátku jsou guny a je tam awp a u něho tlačítko, tím se teleportujete zjisil jsem že pokaždé jinde. Je potřeba jí pochopit, jako třeba stěny, které mají funkci žebřík, ale texturu žebříku to nemá nebo to není prostě dělaný jako žebřík (3D) nebo tlačítka na otevření atrakcí a start hry. Nemohu zkusit atrakci team, na to je potřeba víc hráčů. Je tam šachta v cele ve stylu jail_endoplazmik_fix že se tam musíte dostat nahořu, pak zničít šachtu a dostanete se ven před cely. Jsou tam 2 místa na doplnění HP. CO jsem nenašel je nějaká skrytá guna, ale je tam atrakce MP5 ale když tam jdu sám, zabije mě to, je asi potřeba 5 hráčů na to? Této mapě dávám 5 z 5 a doporučuji hodit na server.
jb_minecraft_csgo
je tam šachta v boxu která tě portne do zbrojky a ty dveře od zbrojky jdou otevřít i z venku :D
ale tato mapa asi není zrovná ideální, jelikož do té šachty můžou naskočit všichni vězni a tak se dostanou lehce do zbrojky.
jinak se mi asi líbí nejvíc ta mapa jb_station5 :D
e: na této mapě máš na konci dr xmku a scouta na skokanku u bazénu.
a co tahle mapa? https://gamebanana.com/maps/188946 :D
-
Já tam našel něco jako šachta v celách, ale byla to jen textura? A tu šachtu v boxu ani nevím, že tam je. A ukaž mi video/fotku, na co mám máčknout aby se otevřela protože jsem nic nenašel. To bude hlavně tím že nebe je tmavé. :D
-
Citovat:
Původně založeno
boneslash
Já tam našel něco jako šachta v celách, ale byla to jen textura? A tu šachtu v boxu ani nevím, že tam je. A ukaž mi video/fotku, na co mám máčknout aby se otevřela protože jsem nic nenašel. To bude hlavně tím že nebe je tmavé. :D
V boxu vpravo jak tam svítí ta modrá barva tak to rozbiješ. Jinak
jak máš ve zbrojce to tlačítko na otevřeni dveří tak vyjdeš ven a zmáčkneš to přes zeď, chápeš ne
-
Tak pardon ale textury a screeny z hry vypadají jako ze CS:GO.
-
Citovat:
Původně založeno
Previ.ously
Tak pardon ale textury a screeny z hry vypadají jako ze CS:GO.
Však v pohode
-
Tak na to místo kde je šachta do zbrojky dejte blok ať tam nikdo nemůže nebo by se musela upravit, aby třeba ta šachta teleportovala 1 hráče a pro další by se to zavřelo nebo by se to zavřelo po 1 nebo 2 minutách takže by se do zbrojky po tom čase nikdo nedostal. :D
Ale jak jsem psal ty 2 mapy bych přidal určitě, tuhle nevím.
-
Re: Nové mapy na JailBreak - návrhy na přidání
https://gamebanana.com/maps/200279
Game (box)
Aim
Bomb Game
Bunnyhop
Chairs
Color Game
Crates
Dice Game
Football
Glass Breaking
Grenades
Jump into Water
Kreedz
LongJump (210-245lj)
Moving Lasers
Pool
Rock Paper Scissors
Russian Roulette
Strafe Race
Surf
Trampoline
Wipeout
Já si myslím, že je tu celkem dost atrakcí, nebo potom https://gamebanana.com/maps/198926 je taky plná všeho.
-
Odpověď: Re: Nové mapy na JailBreak - návrhy na přidání
Citovat:
Původně založeno
Flexx
https://gamebanana.com/maps/200279
Game (box)
Aim
Bomb Game
Bunnyhop
Chairs
Color Game
Crates
Dice Game
Football
Glass Breaking
Grenades
Jump into Water
Kreedz
LongJump (210-245lj)
Moving Lasers
Pool
Rock Paper Scissors
Russian Roulette
Strafe Race
Surf
Trampoline
Wipeout
Já si myslím, že je tu celkem dost atrakcí, nebo potom
https://gamebanana.com/maps/198926 je taky plná všeho.
O tejto mapy sa komunikovalo viackrát, s náznakom toho ak by sa pridala bol by som za čisté PRO,bez ďalších otázok.
-
Citovat:
Původně založeno
boneslash
jb_anka
jb_minecraft_csgo
Nemožost zavřít box.
jb_station5
Tato mapa je fakt boží.
Máte pravdu, jb_station5 vyzerá na stave 5hviezdičiek. Kľudne by som bol za PRO pridanie jb_anka a jb_station5
!
-
Aj ja by som bol pre tu jb_station5
-
Já jsem taky PRO jb_station5
-
Dobře, tak ji teda přidám
-
Citovat:
Původně založeno
The Frisco
Dobře, tak ji teda přidám
tojofrajere
-
-
Ta jb_station5 vypadá mega dobře :zeman3:
pokud už byl odkaz výš tak se omlouvám, já ho neviděl, takže ho pro jistotu hážu sem :) https://gamebanana.com/maps/192127 (jb_station5)
-
-
Přidána mapa:
jb_station5
-
Citovat:
Původně založeno
Burak1
Přidána mapa:
jb_station5
Výtečne!
-
Citovat:
Původně založeno
Burak1
Přidána mapa:
jb_station5
A asi se nebude moc nominovat na Jalbreake 6 že ?
-
Citovat:
Původně založeno
Michael06
A asi se nebude moc nominovat na Jalbreake 6 že ?
na jb 6 a 8 mini jen snow, assis a oasis
-
Já vím že je tam jen Oasis Snow a Assis ale mohli by tam přidat novou mapu
-
Re: Nové mapy na JailBreak - návrhy na přidání
Zdravím, pokud by byla nová mapa stejně populární jako tyhle tři, tak by se o tom v budoucnu možná dalo uvažovat. Prozatím ale ne.
-
-
Tohle bych spíše neměnil, votovat se může kdekoliv i na normálních serverech, ne na mini. Člověk se tam může kdykoliv připojit a může být plný server. 6 a 8 mini jsou jen na tyhle tři mapy od stejného editora. Blbost tohle měnit.
-
mě to moc nepřijde ty mapy jsou tam už dost dlouho tak bych je trošku změnil.
-
Ale je to jen na vás kecat vám dotoho nebudu.
-
Tyhle mapy jsou už dlouho nejhranější mapy na kotelně. Tím, že by se tam přidaly i nějaké další mapy, tak už by se tam rovnou mohly dát všechny. Je tady 6/8 serverů kde je možnost votovat tuhle mapu, když je tak dobrá ta jb_station5, i když já ji moc nemusím, tak se třeba Jailbreak 1 zaplní ihned. Je snad jedno, kde budeš tu mapu hrát, ne? Jestli to bude JB6 nebo JB1. 20+ lidí může být na obou serverech.
-
-
https://gamebanana.com/maps/192130 jail_leyawiin
+
skryté zbraně pro vězně(dvě m3, mac10, scoutka).
otevřená střecha(vidíš areál cel a simona).
venku je lano, které vede do zbrojky.
nové atrakce.
velká mapa.
-
asi nic.
obrázky: https://i.imgur.com/BOPJF2L.png (střecha z které vidíš areál cel)
https://i.imgur.com/vseBnFL.jpg (areál cel)
https://i.imgur.com/GCIYSb1.jpg (atrakce)
-
Citovat:
Původně založeno
InherentVice</3
Mohla by sa skúsiť, ak tam nie sú žiadne extrémne bugy.
-
-
-
-
Však keď chcete mapu tak sa aj k vám pridám. Aby ste nerozprávali ,že som nedal hlas :D.+
-
Tak jsem ji zkusil a má plno atrakcí i když ten konec runu je těžší. KZ je tu spíš je ve formě skákání nahoru kdy pak jdete do čtverce a panete na žlutý čtverec. Pak je tu atrakce, co jsem nepochopil jak se dělá (E:tak je to ta atrakce jako na orange a už mi šla.) nebo ten teleport pro t do atrkace, kde jsem ale nenašel cestu ven. Je tu lehké DR, TR takový podobný jako v blue, ale nevím jak dlouhé, zda nekončí hned nebo později. Guny jsem si teď vzpomněl že nehledal, ještě zkusím, ale šachtu která vede ven z cely našel odkud vede a k tomu lanu na zbrojku si zapomněl zmínit že potřebuješ víc lidí na to. Mapa dobrá a přidal bych ji.
E:Našel jsem jen na konci DR m3 a u tlačítek na box mac10, kde že je ta druhá m3 a scoutka? Jako našel jsem místo, kde by mohla být tajná zbraň, ale není tam a ještě v areálu cel je studna, kde dole je vesta. :D