bukbuk :O
Printable View
Vedu ehm
jo
aha.
body
just spam!
4275
urobte nekdo dust_widlakof ! |.|
ano?
jo ty
:cray:
http://csko.cz/forum/showthread.php?...m-UNBAN-AimBot
ty časy jsou stejny, také jsem si všiml hned 1:20, tak pak jsem si stáhl sk player. Ale že by jen tyhle nejvíc 2 časy za cely dvě dema? hmmCitovat:
Ale časy 1:20 a 2:40 mi přijdou jako AB, pusťte si to 4x zpomaleně
znám jen obyčejny ab, neznám jak přesně pracuje silent. Co jsem zkusil dřív na ns pro cs source na nějakým serveru, tak jsem si to jen nechal na silent, ale vždy jsem se trefil ;)Citovat:
Proč pořád? Silent AB ti stříli na hlavu kdy chceš...
začátek nebyl ani moc lag a tam se mu to nedělo. Až tuším třetí kolo, byly lagy a tam to i začalo. Ale nikde to na tom demu jsem neviděl jak 1:20 předchozího dema.Citovat:
Opravil jsem link i na to druhé demo, tak můžeš mrknout, podle mě je více průkazné.
menší kolísání tam možno bylo, ale ne takovy jako u něho. Lagy snad nezáleží jen na serveru, ale můžou i záležet na jeho straně. Shrnuto: server ukázal, že tam byly lagy.Citovat:
a pokud to byly lagy, tak proc jen u tebe se krouti cross a ne u ostatnich hracu na mape
většina adminů i hráčů jak může chtět dát ban na zalagovany demo?
chování a vysvětlování jak a co má dost trapny, jak většina skutečných cheaterů. ADADAD.. omfg co to je za vysvětlení :D
lollCitovat:
Včera sem obědnával novou myš tak pak až na GS zkusím hrát s ní,
dost se tam vymlouvá jak kkt..buď je to nějakej dmnt co neumí se vyjadřovat :D anebo tam lže.. beztak za to jeho chování asi je fakt nejlepší to perma
jeste ze neumim cist
hmmm
widlakof je sracka
kono je sracka
beat je sracka
painter je sracka
jezus je ježíě
Milk je sračka
Milk je sračka
painter je sračka
všetci ste sračky
aj ty