Zezadu ubira normalni 130 tusim, takze superknife 260.
Printable View
Zezadu ubira normalni 130 tusim, takze superknife 260.
Tak to vše vysvětluje už nemusím brečet. :)
Proč je odstraněn super knife u posledního furiena? Byl dost užitečný, i tak se to dá sice dát, ale takhle je to jistější.
Kotle menší dotaz je nezbytně nutné mít na furienu ty LOW FPS modely postav a zbraní ? No já jen že při pohledu na ty modely mám fps 40 normál mám jinak stabilních 100 fps, tak jestli by se s tím nedalo něco udělat ?
Třeba je odstranit úplně ze serveru ?
Pri pohledu na modely hracu nebo pri hrani za antifurieny? Model furiena ma jen o trochu vic polygonu. Modely zbrani jsou na ostatnich hracich stejne.
Ty zbraně by možná ani tak nevadili i když na to nejsem zvyklý, protože ty guny některý střílejí a kopou úplně jinak, ale budíž to by se dalo ještě, ale ty fps to je hrozné co mi to tam chvilkama ukazuje . Ono mi to habruje právě při pohledu do prostoru, kde stojí furien s tím svým furineským modelem . Já měl jeden čas i high fps modely ale přitomhle to nemá smysl .
Jinak to ti zjistím jestli to je jen u antifurienů nebo i u furienů, ale mám pocit že u obou .
Hráčská vychytávka #241: Napřed si pořádně prohlédněte bombplant a zkontrolujte, zda vám nenaskakují podezřelá FPS. Pokud ano, furien je přítomen... :-)
Ale to by musel být furien s tím vlastním modelem to za prvé a za druhé mi to dělá jen když je ten furien vidět, jinak ty fps nemám tak hrozný, to je cirka 20 fps rozptyl . Já si myslím že tohle určitě dělá více lidem (hráčům), ale nikdo se ještě neozval, protože si říkají jak mají skvělý modely a ta druhá půlka to neřeší, protože ani neví co je fps graf . :-D Říkám zkus to nějak poladit nebo to vymazat úplně . Já si myslím že by to nikomu neuškodilo hrát i bez nich šlo to před tím, půjde to i teď . ;-)
InVitro zkazíš každou srandu :smile: Je mi jasné, že model, který se nevykresluje (kvůli neviditelnosti), FPS neovlivní :laughing1:
Za sebe můžu říct, že hra mi přijde plynulá i se stávajícími modely, a to hraju na staré šunce.
No nevim, FPS graf mam vypnutej a me to nijak nelaguje, ale vidim tam casto hrace, co se seknou na 1-5 sec a ping maji v poho kolem 20ti.
Tak to asi haluzí jen mně ?
Pridam moznost starych modelu jako je na zombie.
To budeš nesmírně hodný . :-)