gambita zrusit pls.. daj tam nejakeho pohode hera.. a jj ja sa uz pytal ze ci sa budu pridavat aj nejake vip vyhody napr. bonus xp defuz a he na zaciatku kazdeho kola :) a hej eol s tymto s tebou suhlasim.. to na huntic sa budu len obhadzovat...
Printable View
gambita zrusit pls.. daj tam nejakeho pohode hera.. a jj ja sa uz pytal ze ci sa budu pridavat aj nejake vip vyhody napr. bonus xp defuz a he na zaciatku kazdeho kola :) a hej eol s tymto s tebou suhlasim.. to na huntic sa budu len obhadzovat...
Aj tak mi to pride trochu divne, dakedy dam s gambitom aj troch a dakedy hodim pod nohy a zobere mu len 17hp a dakedy sa stava ze mi neprida na bonusmanovi bonus za HS ..
Idem ho skúsiť. Uvidíme, či je to taká katastrofa.
E: vôbec to nie je až také strašné...
Gambita jsem dal na nizsi level proto, ze kazdy ma super rychlost a hp navic a dat nekoho granatem je spis stesti. Navic bude hero, co snizuje damage granatu o polovinu.
Moje navrhy:
Phoenix - revive (lvl 15?)
Darth Maul - Lepsi wolverine, wolverina posunit nizsie na 6-7 a darthmaul 11?
Slayer - mala sanca na usmrtenie 1 nabojom , lvl 25?
Master Chief - zbran - p90 - nizsi level 12-13? pekny skin
Tyrael - sanca ze enemy co vas hituje sa dostane do texturi na par sekund, dobry na unik, lvl 15?
Hawkeye - zbran - sig - lvl 8-9? maly demage
US marine - zbran - M4A1 - lepsi dmg level 17?
Nad tymi zbranami by si mohol porozmyslat, lebo Dexter uz ma 20 level a ma Veroniku co je silne AKcko..
dex je banned :D a cyclone nastavit tak nech bere len enemy nie vlastneho z teamu... a ten mystyque nech je ten skin len na 5 sekund max. a nejak obmedzene :D nwm tak 10 sekund.. lebo dex s cyklonom tahal celu map a s mystique beha furt ;) a veroniku nedavat ked je 1. kolo na mape.. vtedy maju all dgl/usp/glock a on tam beha s akacom.. :D
:D Shinobi, co sa ti zase nepaci? Staci sa pozerat na radar a zistis kto ktory je :D Mal si expit ako on (?) a mal by si tiez a nenadaval by si :D
nee :-] ja viem.. radar poznam z furienu ked som este hraval.. a taktiez na w3 ked mal niekto mole/chameleona.. staci si spocitat bodky.. :D a tak ma napadlo.. nepridal by sa hero ktory by obnovoval vybavu z predchadzajuceho kola( ako ankh na w3 ) alebo hero ktory by mal sancu respawnut sa na spawne enemy :D (mole na w3 :D) alebo hero ktory by mal sancu vyradit schopbosty nepriatela ked by do neho strelal na urcity cas.. ak by bolo mozne nejakeho pridat tk level dajte sami ;-) na toho s mole bych daval 22+ :D a eol ten cyclone je trosku volovina ked taha aj vlastnych z teamu.. :D
Hero na prehodenie do enemy spawnu je - vola sa Catwoman, a to ti radim ze to fakt nechces, na zaciatku kola hned headshot.. alebo popripadne gambit+frieza a hned 5 kills. Je tam hro magneto, do koho strelis mu zoberies zbran z ruky.
jaaj .. tkze nanic :D mno nic no :D nevedel som .. a ten magneto to bude nejaky borec :D
Shinobi, ani nechod na server, pridali sa nove hera a ty budes urcite pisat ze su moc silne :D
Čo za hera sa pridaly?
neviem .. vraj aj nejake nove modely .. :D
Nepridali sa, ale z vetsich levelu se znizili na nizsie ( omega red, veronika, vash, black mage, cyclone, kamikaze atd )
eol a te nove modely?? :D ja som v skole tkze nesom schopny sa pozret :D