xD
Printable View
xD
A to je Cesky vyrobok? Lebo google mi jedine pod slovom milka najde cokoladu :D ps: len Slovenske e-shopy.
aj s protakom naberies,aj schudnes, podla stravy, len potrebujes v prvom rade dobru stravu, tvori 70% úspechu, radšej investuj najprv do toho, ako do doplnkov
http://www.protein.sk/e-364-mutant-mass---pvl
pokud mas polske chutove bunky tak ti nemusi sednout a pokud cvicis a zeres aspon trochu normalne tak naberes i kdyby si nechtel
Praveze sa stravujem pravidelne, ranajky, desiata, obed, olovrant a nieco lahke na veceru ale chcel som pribrat este viac a rychlejsie. Myslel som ze gainer by mi to urychlil.
podle me je mass mutant jeden z nejlepsich za dobrou cenu jestli sedm kilo nesezeres muzes s nekym koupit na pul a izy
imo kdyz si ektomorf tak je to celkem jedno. vsechno nebude fungovat stejne musi vyzkouset vic ja mam zkusenost s timto tak jsem mu to doporucil
Mutant mass je celkem kvalitní, taky jsem ho měl a nabral jsem, ale stejně je to jen 1/5 toho, co musíš sežrat abys nabral, nabrat se dá i bez těchto doplňků stravy, stačí když si rozvrhne jídlo podle typu genetiky nebo jak se to jmenuje, pokuď jsi ektomorf, tak musíš jíst denně 1,5g x 1kg bílkovin, 7.5g x 1kg sacháčů, 1.5g x kg tuku, tím bys měl přibrat, tak si rozvrhni to jídlo, aby to tak nějak sedělo a přibereš ani nevíš jak, taky jsem ektomorf, takže to máš ozkoušené :)
Ale ty svaly se pak vypracovávají hodně těžce, při tomhle typu genetiky ti ty svaly rostou hrozně pomalu a je to hodně dlouhá a těžká cesta to vymakat, takže si to rozmysli předem, nebo pak skončíš s pneumatikou v pase <3
stejne si rejpnu Termínem somatotyp označujeme kvantitativní popis stavby a kompozice lidského těla.
Kaufly, ja ho taky mel a je jasne, ze za tu nizkou cenu to nebude unikat ale pro tyhle "cvicence" je to idealni, do zacatku
(to není urážka, je to myšleno tak, že když začínáte, tak je to ideální :))
Tak co měsíc to tady sedí kolik špačku ješte cvičí a papá sypáníčko ?
Vykašlal se na to už někdo, nebo přib1l někdo navíc kdo začal cvičit ?
Ješte otázka na slunce .. Jak jsi psal na první stránce ten tvuj jídelníček, stále ho ještě dodržuješ ?
Jasně že se pořád cvičí, je to srdeční záležitost :-)
tomu sa proste nevyhneš, je to ako fet, stále tú posilku potrebuješ :), a takisto aj sypaníčko, aj jedálniček
Spravna muzika ta nastartuje lepsie jak kreatin , topka Fort Minor-Remember the name
Sypání je pro bábovky :D Stejně nejvíc uznávam borce, kteří mají náročnější práci a mají sílu z dělaní ne že jen sedí u pc a mamka podej, udělej a vy jen sedíte u pc a žerete odměrky jednu za druhou a zvedate činky v posilce at je biceps ..
A nebo druha možnost workout ..
Na další stranu každého vkus a každý at si řídí svuj život jak chce ..
plz rekni mi jak mam zit v sedmnacti letech si toho zazil asi hodne a te prace
ted vazne nevim proc porad narazis na doplnky stravy az budes nemocnej taky ti nebudu rikat ze si babovka ze beres antibiotika a ze pak se o tebe musi nekdo starat a ze cenim radsi lidi co nejsou nemocni protoze svestky
Tak tak venny, a jerry ako, nepoznas môj život, tak nemôžeš vedieť co robím... Alebo si boh?
http://2i.cz/2i/i/527ebd8d/918c506c1...26a78d5e.p.jpg
I drobnosti vám občas udělaj radost :). Na fotce je vedlejší produkt posilování bicepsu činkou + kliky na prstech :3
Teď jsem objednal protein WPC 80ku
gainer od aminostaru actions whey
creatin od BioTechUSA 210 kapslí
U všech je to moje první zkušenost, tak jsem zvědavej, ale hodně lidí mi doporučovalo hlavně ten protein do diety, tak uvidíme, pak dám když tak vědět :)
wpc je dobrej ted ho mam
Jo jo, hodne lidi mi to rikalo, tak jsem se ho na konec taky rozhodl zkusit, tak uvidime, co to umi :-) tusim to byl nejprodavanejsi protein v r. 2011 a na tu cenu mi to prijde jako hodne slusnej protein, kupoval jsem ve sleve za 1000 kc a ma to 2.25 kila
jono na roonie se sackem ja to bral na strongbody bez sacku o par kacek levnejc :D
Snad mi poradite. Mam v plane si kupiť jednoručky, ale na nete je toho hrozne veľa, recenzie sa nezhoduju. Rád by som kupil overenu kvalitu za dobré peniaze, ak by niekto o niečom vedel..
Není lepší si to koupit normálně v kamenném obchodě, já si kupoval třeba ve sportisimu, kde prodávají 10ti kilovky a k tomu jsem si přikoupil dalších 15 kilo závaží 2x.
A o tý objednávce, už jsem ani nedoufal, že by to mohlo projít bez problémů, tak prej tu objednávku dostanu hnedle 2x, takže mi ten protein bude muset fungovat i kdyby nechtěl :D Někde se stala chyba a tu objednávku mi poslali 2x
http://i42.tinypic.com/29wmn1y.png
recenze na cinku? prijd do obchodu omakej a ber nebo ne :D
V kamennom som bol, akurat vsetko prilis drahe. Cez net ma to vyjde lacnejsie.
Tak si najdi v kamenom ten typ a pak si ho najdi na netu izy
Tak už mi to přišlo, ještě byli tak hodný a dali mi 5 proteinových tyčinek + 5 musli tyčinek zdarma :D http://i41.tinypic.com/2cd8js4.jpg
Kolik tě ta kouzelná krabička stála ?
Slunce ještě máš stejnej jídelniček jako si psal na začátku ?
tento mocný bylíček stál 1600, ale úplně všechno bylo ve slevě, nebo by to bylo asi 2,700,- :)
A jídelníček mám jinej, ale jím furt ve stejným čase, jako předtím, musel jsem do toho jídelníčku přidat trochu víc sacharidů, jinak ty varianty zůstavaj skoro u všeho stejný, ale vyměnil jsem ještě nějaký jídla, které byly obsahem hlavně bílkovin za více sacharidů, teď do konce roku mám tu objemovku a pak rýsováníčko, na který se právě už připravuju, protože bude hodně drahý :D
hlavne si davej pozor na zavirani ja ho mel tyden otevrenej :D (ten sacek)
Vaječnej koktejl + špetka soly mezi palce... cca necelá půlka čajové lžičky. Já si dávám 4 vejce. Lepší než nějaky prášky. :-) Navíc je to dobry...vždy rád tu sklenici i vylížu :D