Ten optimus jsem nepochopil... žádna Guna na vzpouru... akorát normální atrakce jsou ty lasery
Printable View
Ten optimus jsem nepochopil... žádna Guna na vzpouru... akorát normální atrakce jsou ty lasery
Sak a naco ti bude Zbran?? sak si kup sekac alebo fet a urob zburu..
+Football
+Race
+KZ
+Tie lazery
+bazen
Vsak ked mas brain tak tie atrakcie mupotrebujes... mas tam veznov tak nieco vymysli
A prosim nehunti tie posty.. viem ze Staly clen je pre teba nova vec.. ale Huntit nemusis :slap:
jail_optimus je o ničem, malá, žádná šachta na útěk, žádná zbran pro T, only ct map
Zeusi ty si snad sakra myslíš, že potřebuju toho Stálého člena jako Unihoc? v jednom Threadu 5 post pod sebou? Pokud vím, tak chtěli názory apod. a jelikož už se tady pár map zamítlo kvůli 0 Gunám pro T tak už to psát teda nebudu, protože tady se snad ani už nemusím vyjadřovat.
Btw. Tvoje posty mluví také za velké něco viz. Nové skiny, které nejsou potřeba a M4 s plným zásobníkem do T shopu.
jail_rats pls
http://cs.gamebanana.com/maps/153819
Na mapě se dá dost dobře zabavit, mohu se jen přiklonit k této mapě a na serverech bych ji uvítal.
Taky bych jí tam uvítal, hrál jsem ji už na pár jiných portálech, hodně pěkná
Jail_rats si pamatuju z portálu Free7gaming který je již zrušen.
Mě osobně příde že tam nic moc není. Je tam soud, židličky, bazen, box a ještě další blbosti. Myslím si že jsou tu lepší mapy na přidání.
:DD tak co na to no... travim na forku vela casu ? :D:D:D
inac nobody neber to az ta vazne :D
----------------------------------
jb_rats.. pekna mapa :)
Mě osobně se líbí tato mapa : Jail_shadow_age_v2||| http://cs.gamebanana.com/maps/169794
Pěknej tip, není špatná. Večer až si najdu trochu času jí vyzkouším.
Jojo určitě ji zkus, já už jí mám celou projitou :) Na těch fotkách není vše je tam i věž bazén atd. Je tam toho moc.
E: Pak mi kdyžtak napiš jak se ti líbí :D
E2: Atrakce: Kz, bazén, svihadlo, vež se 4 dopady různé vzdálenosti, aim, nějaká hra s míčema, ring, fotbal, box, zbrojka s AWP, rychlopalkou, MP5, M4, AK47 všeho 10 ks, box na otázky, diskoška, lasery, aim na terče, race, 8 místností každa označená jinou barvou + kolo na kterém se barvy točí: FUNGUJE :D, nějaký univerzální box pokud jsem nic nezapomněl je to vše.
Zbraně: Zatím jsem objevil 1 vrtačku :)
Šachty: Zatím jsem žádnou neobjevil.
Jail_rats
Mapa je velká, dá se na ní vymyslet spoustu atrakcí. Osobně bych ji moc rád viděl na našich JB serverech :)
Celá mapa
Zbrojka
Čudle k boxu
Cela
Cela 2. místnost
Cela patro
Šachta, heslo 153
Bazén + sklenice
Miniatrakce - speedjump, plyn, ring, komory ano/ne
Soudní sín
Piškvorky
Stoličky