Ja už nehrám a bola to len narážka na to že to bolo fotené 2012/Október.
Printable View
Ja už nehrám a bola to len narážka na to že to bolo fotené 2012/Október.
Server jen pro 17+ ? A kolik tam jako bude hrát lidí?
Souhlasím s Esem,polovina lidí co tam máš , tam tak 3 měsíce nehraje,ne-li déle..
Jenže i kdyby byl 17+, tak staří hráči JB už nehrajou, málo kdy je tam vidím a já už taky na to nemám nervy.
Možná by se našli zase nový hráči, ale nikdy už nedostanete JB do starých časů :/
Na starém JB jsme se všichni znali, jediný kdo tam mluvil sporstě byl Hectssss, ktery následně přišel později.
Každé kolo jsme se zasmáli, JB mě vždy zvedl náladu, ale dneska, jsi ji tam jdu akorát zkazit.
Zkrátka, JB 4 se mi zdá, záležitost, která bude mít stejný výsledek jako ostatní..Nic užitečného, možná jen o 30 hráčů více.
Generace se mění, děti v 9 letech nejdou hrát fotbal, nejdou s partou vyzkoušet cigaro za dům, které ukradli máme, nejdou si pokecat.
Jdou hrát Csko, nic s tím nenaděláme a nezmění se to.
Takže bych úplně vynechal nějaké "doufání o změně".
Pokuď Jb 4 je za tímto účelem, tak mě to příjde jako nesmysl, něco takového začínat.
Sice jsem to nezažil, ale jen z toho co to čtem, to chcem zažít.
Nemá někdo demo či tak něco? Zajímá mě jak to tu vypadalo. :)
Zobas, před 2 lety, když se JB rozjížděl, tak to je do teď nezapomenutelné :)
Také se občas našel ten debílek z GS, ale to se vyřešilo s úsměvem a hned, přál bych ti abys to mohl znát.
Jak jsem psal post před tím, bylo to úžasné, dneska už to bohužel nepoznáš, ale tak to je i přítomnosti naši civilizace, je to všechno naruby..