Re: Odpověď: Kotelna Cup Vol. III
Citovat:
Původně založeno
zuppaa
Mě stačí jenom že vas vidim v roomce "Vedení" a už vím o co jde.
V r00mce vedení můžeš být i ty, když mě hezky poprosíš a vezmeš mě na zmrzlinu. Takže tu nevytahuj blbosti.
Odpověď: Re: Kotelna Cup Vol. III
A o co mi jde? Ja tu sedim od 1 hodiny kvuli cupu a kdyz uz tu jsem tak dlouho tak se prece nenecham tak blbě vyřadit. Jen kvuli tomu ze je to Kotelna, tak nesmí vypadnout. Všichni se tu proberte, nejaky cup. Ani AC tu neni, trapný cup toto.
Odpověď: Kotelna Cup Vol. III
ja bych dneska dal jen semifinale a velke finale dal az zitra
Zalez uz do pice konecne. Ja tu sedim od 13 00 aby taky dement ako ty si tu mohol otvarat hubu.
Citovat:
Původně založeno
zuppaa
A o co mi jde? Ja tu sedim od 1 hodiny kvuli cupu a kdyz uz tu jsem tak dlouho tak se prece nenecham tak blbě vyřadit. Jen kvuli tomu ze je to Kotelna, tak nesmí vypadnout. Všichni se tu proberte, nejaky cup. Ani AC tu neni, trapný cup toto.
zuppaa asi ti chyba v mene M lebo to co trepes je zuMppaa
chcem to spektovať ako na to???
Citovat:
Původně založeno
xXSn1P3RXx
chcem to spektovať ako na to???
http://www.twitch.tv/beathertv
Citovat:
Původně založeno
xXSn1P3RXx
omg twitch je off ...
20:50 sa pokračuje v zápasoch
Citovat:
Původně založeno
zuppaa
A proč si ho ted hrál ty retarde? Však se prober, myslíš si, že lidi, co jsou v tom teamu, kteří mají nahráno každej po 5ti tisíci hodinách zajímá, jestli vyhrajou nějakej steam key na cs? Oni to hrají for fun, což ty asi nepochopíš a kvůli tomu, že jsou lepší, než tvůj mega super team je budeš flamovat? Až toho nahraješ co oni a budeš tu hru ovládat natolik, že si v tomto cupu fragneš, tak tu piš stížnosti, do tý doby bych na tvém místě držel hubu a krok..
HIGHLAND 16:1 Steam Profi Team
Micrea - KOTELEGENDY server 1.
HIGHLAND - The iNFANTRY server 2.
csko.cz:27258;password 11199
csko.cz:27259;password 11112