Ok no idem skusit dufam ze teraz tam nebude kazdy chodit s tornadom :D a s ak :D
Printable View
Ok no idem skusit dufam ze teraz tam nebude kazdy chodit s tornadom :D a s ak :D
Co nějaký hero na rychlejší přebíjení ? :)
Mohlo by sa spravit ze veronika nebude davat AK prve kolo? to sa neda ked ostatny maju pistolky...
ja to uz pisal ale bez vysledku
Dalo. Ted ale resim padani serveru, tak tam nebudou slozitejsi herove.
hej vsimol som si dnes.. jaze to ty davas restart koli tomu bugu alebo take nieco...
E:a napadlo ma... nemusis to tk riesit... nebude prve kolo vzdy na mape kniferound? :-D
Tu by zas mali vyhodu wolverin a superman ale bolo by to urcite lepsie ako Ak vs dgl
Server pada kvuli bugu, takze se restartne. Az najdu chybu, tak to pojede normalne. Pravdepodobne pada pri nejake akci treba pouziti ability.
Takze bude aj reset xp?
Ne. Proc chce kazdej porad reset xp?
Asi se jim nelíbí že mají moc hrdinů, ale nikdo ještě nedosáhl ani max lvl..
dexter,eol,rey,lexx
Okrem týchto hovienok ďalej bugoval a začal bugovať miste s volákym NS, ktorého nick som si ani nezapamätal. Poprosím tresty aj pre nich. Btw. bugovalo sa iba jeden deň, maximálne dva.
Asi sa im nepáči že na začiatku máš na výber Hovno :) lepšie by bolo nastaviť začiatočníka od LVLu 1 a ne 0
Kotel, ako to bude s tým penguin hečkom? vráti sa to alebo ho vymažeš? bolo to fakt suprové héčko :D