Zpomalovani pri strelbe muzu zrusit.
Printable View
Zpomalovani pri strelbe muzu zrusit.
Přidej i ten HE granát do shopu pro furieny.
jak je to s tím armorem ? zvyšuje se jeho účinek přímou úměrou s množstvím ? na konci jedný mapy jsem si ze srandy nakupoval a skončil na 395 armor
Zpomalovani nechat, ale pridat pro furieny jak FB, tak HE granaty. 2 FB a 1 HE jak pro antiF.
Kotle u anti-furienů máš v shopu 2x 25 HP.
Ještě by to chtělo, že až vyhrají furieni 5x, tak by se přehodily týmy a kdyby vyhráli antiF 2-3x, tak by se to též prohodilo.
Tymy se prohazuji po 3 vitezstvich.
A čo tak dať do shopu pre Furienov niečo ako šialenstvo ? Bolo by to na celé kolo (Alebo pokiaľ by dotyčný nezomrel ) a strelba by ho nespomalovala :-)
To by slo.
Podla mna by to bolo fajn. :-)
Paráda :-) Díky
Trochu praštěné když napíše poslední hráč je afk a přitom žijí skoro všichni v týmu.
28 slotů je moc , lepší to bylo když bylo 20 slotů.
Klan Future, jeden po druhém si mě a jiné hráče dávali aniž by nás viděli. Nejdřív sem je obviňoval z wallhacku, pak mi ale došlo, že se mohou domlouvat. Možná přes skype nebo ventrilo... Asi by nešlo s tím něco udělat Kotle? Jestli jdou furieni vidět i v death spectu zruš to.
Kotel mohol by si pre oba teamy nastaviť aa na 100? A hlavne teda pre furienov. A ešte niečo... Keď skáčeš, tak je počuť ako dopadáš. Dalo by sa to nejako odstrániť?