blablabla
Printable View
blablabla
Obed
snedl jsem ti ho .
:(
ach
izi
píšeš izi ale stejně low a nevyhraješ haHAA :harhar:
:notsure:
Low napíše někdo, kdo si mě unfriendnul bo se nasral na Zoyera že někoho neslaynul? :-)
:doge:
Hele, tak pozor Ty nulo!!! Ty mě píšeš já Tě vytrollím a Ty mě napíšeš jak Tě otravuji tak drž hubu zasraný kide. Vždy mě píšeš jako první největší hovno a já si z Tebe udělám prdel a Ty mě pak pičuješ a myslíš si jaký si king! Psal jsem tito milionkrát a klidně to napíši i veřejně nemáš si mě přidávat když Ti vadí jak s TEbou jednám bo mi vypisuješ většinou Ty první přijde joke na tvůj učet a píšeš mí jak jsem cringe kkt.
Tak se vzpamatuj Ty ubožáku a běž se léčit prvně a pořádně tentokrát potřebuješ to jak sůl aby sis uvědomil co si za kikota už. HAWK nulo
Nula? Super, větší kokot než unihoc. Noh8 2Unihoch.
Kide? Jako by si Ty v mém věku nikdy nebyl co? :-)
Napíšu první a proč? Možná že chci pokec? Hmh počkej, to ti vlastně nemusí docházet.
" Psal jsem tito milionkrát a klidně to napíši i veřejně nemáš si mě přidávat když Ti vadí jak s TEbou jednám bo mi vypisuješ většinou Ty první přijde joke na tvůj učet a píšeš mí jak jsem cringe kkt." Protože ty "vtipy" jsou vážně takový velký cringe. Takové nedává ani Hell. A hele. Nevím proč řešíš toto, když sem se k tobě choval normálně. Jen tobě něco jeblo v palici a dal sis mě pryč. Navíc stále ani nevím, proč vlastně toto všecko? Nasral si se na Zoyera tak sis unfriendnul i mě? No, dobrý vědět.
Fuha... Tuším že sem tě nějak netriggernul.
HAF HAF #Triggered
:wall:
:new_russian: