Pekny vymysl jak si nahnat prispevky jinak si myslite ze jste ok jo?15 stranek kde pisete dokol hehe to je celkem retardace a ne mala
Printable View
Pekny vymysl jak si nahnat prispevky jinak si myslite ze jste ok jo?15 stranek kde pisete dokol hehe to je celkem retardace a ne mala
hhhhh
tak srannda ne? :)
Sranda by to byla kdyby vam bylo 8 let a bylo to na strance rexik cz a ne tu tyvole...proste nepochopitelny jak vas muze bavit psat dokola hh hehe a takovy pitchoviny...
Prostě nás to baví :D
Vas to bavi z duvodu aby bylo hodne prispevku hry typu slovni kopana to ci ono chapu ale tohle uz je moc a nechapu jak to ze to nikdo jeste nelockl je tu tu naky 4 dny a je tu pomalu 16 stranek akorat zasirate forko..ale me to je jedno si z toho udelejte klidne chat...
Vždyť nehuntíme příspěvky je to volné téma.
Ja to nemyslel takhle
Jako že moc stránek na takovouhle blbost?
Slunicko popojdi malicko stojis tu u cesty neco te zajede::::
Slunicko, je to v offtopicu, takže o nakym zasirani forka tu nemůze byt rec. Navic si tu nikdo nenahunti ani jeden prispevek pac v offtopicu se nepřičítaj tak to tu zas nehejtuj.
hh
mehehehhe
heh. :D
Desti ja to nemyslel takhle jauz jsem to psal vim ze se tu nezbiraji posty rikam jen ze tohle proste neni hra je to naprosta zbytecnost takhle se muzete hadat ve skole s kamosema kdo ma posledni slovo ale proc zrovna tu..je tu dost her ale tohle hra neni a stejne nikdo nikdy nevyhraje dokud to nikdo nelockne..