Odpověď: Nové mapy na JailBreak - návrhy na přidání
Přidány nové mapy:
- Jail_rats
- Jail_joker
- Jb_russia_v1
Pokud na té mapě budou nějaké chyby, tak pište, ať o tom víme, díky.
ta rats je dobrá mapaještě bych chtěl přidat Paradise a Joker je trochu blbá mapa
Na tom Jocker je malo spwan pointu. Jediny problem te mapy, ale jinak v celku slusna mapa.
Citovat:
Původně založeno
Tensa Zangetsu
Na tom Jocker je malo spwan pointu. Jediny problem te mapy, ale jinak v celku slusna mapa.
O tom vim, zkusi se to nejak opravit, pokud to nepujde tak se mapa smaze.
smaž tu mapu když to nepujde a místo ní dej Paradise(nebo jenom přidej) a jinak to bludiště není bugnute v Paradise ale je tam textura přes kterou se dá jít
Ta mapa je suprová, určitě nemazat! To je takový problém vzít zdroják mapy a přidat tam spawny navíc?
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Ta mapa je suprová, určitě nemazat! To je takový problém vzít zdroják mapy a přidat tam spawny navíc?
Ono sehnat ten zdrojak neni zadna sranda, ty spawny jdou pridat pres plugin, ale tu mapu asi Kotel bude mazat, tak uvidime .
Citovat:
Původně založeno
Honey cocaine
Ono sehnat ten zdrojak neni zadna sranda, ty spawny jdou pridat pres plugin, ale tu mapu asi Kotel bude mazat, tak uvidime .
Napsat přímo autorovi mapy (asi z gamebanana), nebo si stáhnout program, který ti převede z .bsp formátu na formát .map či .rmf a pak to upravit vlastnoručně ve VHE (ano, takové programy existují, více na tvorbamap.cz) nebo dokonce už tu zazněl i ten plugin na přidávání spawnpointů...
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Napsat přímo autorovi mapy (asi z gamebanana), nebo si stáhnout program, který ti převede z .bsp formátu na formát .map či .rmf a pak to upravit vlastnoručně ve VHE (ano, takové programy existují, více na tvorbamap.cz) nebo dokonce už tu zazněl i ten plugin na přidávání spawnpointů...
To je zbytecne zdlouhavy proces to prevadet na ty zdrojove kody, ty spawny jdou pridat pres plugin, bylo tam vice chyb, tak se mapa smazala. Je jich dalsi stovka, takze pak nejakou vyberu a poslu Kotlovi.
Přidány mapy:
- jb_mania_fixed
- jail_psychics
- jail_psm_fix2_brgames
- jail_justice_brgames
Taky do modu přestřelka byly přídány všechny zbraně (hp u dozorcu je zvyseno podle zbrane), je to rozděleno tak, jak jsou zbrane deleny.
Já vám nevím, ale v poslední době všechny Jaily a nejvíc 2 teda padají jak něco, tak jestli to nebude nějakýma mapama co se tam přidaly :/
Citovat:
Původně založeno
Britny
Já vám nevím, ale v poslední době všechny Jaily a nejvíc 2 teda padají jak něco, tak jestli to nebude nějakýma mapama co se tam přidaly :/
Britny nebude problém u tebe? Mně teda JB nepadá vůbec.
Citovat:
Původně založeno
GustaF o_O
Britny nebude problém u tebe? Mně teda JB nepadá vůbec.
U mě opravdu problém nebude, když spadne celej server :)) A např. při mapě oasis to spadne a nahodí se mapa optimus, tak chyba nebude u mě :)) Kotel psal že to může být mapama, tak proto sem reaguju
E:
Citovat:
Původně založeno
Honey cocaine
Taky do modu přestřelka byly přídány všechny zbraně (hp u dozorcu je zvyseno podle zbrane), je to rozděleno tak, jak jsou zbrane deleny.
S tím to moc nesouhlasím. Jak můžou mít dozorci u mp5 přes 300hp? No chance. Ty HP měly být u vše max 250HP, vězen se 100HP bez vesty nemá šanci..
Citovat:
Původně založeno
Britny
S tím to moc nesouhlasím. Jak můžou mít dozorci u mp5 přes 300hp? No chance. Ty HP měly být u vše max 250HP, vězen se 100HP bez vesty nemá šanci..
Přesně tak u rychlopalky mají CT co jsem asi postřehl 400 HP podle toho jak bere tak i když jsou T v převaze stačí jedno CT aby šlo na DR nebo surfu a s 20 náboji tam T spadne a je hned DOWN předtím byla aspoň šance teď bohužel není..... Tím to nekritizuji jen chci naznačit aby byl opravdu maximální počet HP dozorců 250 HP.