No a.. :DDD Ale nick už je dávno někým jiným využíván kopírko :DDD. Ne, dělám si srandu používej co chceš.. :DDD
Printable View
No a.. :DDD Ale nick už je dávno někým jiným využíván kopírko :DDD. Ne, dělám si srandu používej co chceš.. :DDD
:slap:
Tak nejdřív jsem za kopírku a najednou ti to je jedno.. :slap:
Btw. dám ruku do vody, že jsem takový nick viděl jednou na BB, takže si taky kopírka :)
Víš proč mi to je jedno..? Bo si kopirka co si nedá říct jako 90% lidi tady a budeš stejně dělat co se po tobě nechce víš a nebo nevíš kloučku.. :DDD
Děláš to taky tak drž tlamu.
Btw. wowko jsem nehrál, nehraju a nikdy hrát nebudu, ale to takovému individuálnímu jedinci nejde vysvětlit, když si tupý a furt si budeš stát za svým.
A když už jsem tak velká kopírka, alespoň mi pošli screen, kde jsi ten nick viděl.
Hele, řeknu tito takhle já mohu všechno co chci dělat ale ty ne a to je smolíček pro tebe bohužel (bohudík).. KappaHD
Proč? Protoč!!! :D
A dost toho offtopicu, jinak všechny ty příspěvky nahlásím!
Nenahlásíš no ballz grakone :gabe:
Nahlaš. :mml:
Ale nahlásí!:mml:
Můj nick je taky kopírovaný od jednoho hráče, ale ten hraje jinou hru (v té hře mám svoje jméno, příjmení a zkrátku města, kde bydlím) a na Csko.cz byl jen párkrát pod jiným nickem. :mrgreen:
bone? kosť?
kostidrť