Bawsona jsem tam v poslední době neviděl. On je taky problém, že jich kempí víc hráčů na stejném místě. Jak je pak máme dostat? Mohlo by ubírat HP o 20 a pro vip o 10.
Printable View
Bawsona jsem tam v poslední době neviděl. On je taky problém, že jich kempí víc hráčů na stejném místě. Jak je pak máme dostat? Mohlo by ubírat HP o 20 a pro vip o 10.
rad by som si kupil vip ale nemam kredit :D
Antiflash jsem opravil, pridal zbrane navic. Modely zbrani vemu ze zombie serveru. Model furiena pro vip ted vypada jako assassin creed. Nechtel jsem davat neco, co je uz jinde, ale vhodnych modelu je strasne malo.
Teď to ty nové zbraně zkazily :( .....
Jo a prosím když by byl někdo nalepenej na stěně tak aby šlo bouchat nožem a házet granáty (nebo aspoň ty granáty)
Nerekl bych. Je vetsi vyber horsich zbrani. Kazdemu se hraje lepe s jinou.
Pokud CT kempi, tak jen proto, ze furieni rushujou a snazi se vsechny zabit hned na zacatku diky presile. Na zacatku maji ale antifurieni dost energie, aby nemuseli minutu hledat baterie.
Hele mám nápad ,ale nevím jestli půjde udělat . Hráči často kempí tak by se udělal granát který by jim ubral hp na 1 . Ale musel by zadáhnout 3 a víc aby fungoval jinak by nefungoval .
Radši dát furinenům he granát a anti-furienům vestu a helmu, aby je nezabili hned dva granáty
dat furienom He granat? nedal by sa kupit v tom shopu? a nedal by sa dat do shopu tiez neviditelnost aj pri chozi? ale ked beha tak to len by tak blikalo. a ked som furien, tak ked domna strielaju ma to spomaluje a ja nemam sancu ujst. inac aj by som privital dat furienom ten armor.
Od té doby co tam Kotel přidal další zbraně vyhrávají jenom anti-furieni. Za to může hlavně rychlopalná brokovnice a P90, která hráče spomaluje i při vestě. Takže lepší by bylo kdyby tam byly jenom předchozí zbraně. Taktéž by bylo lepší snížit cenu vesty maximálně na 3000. Nikdo si ji nekupuje, já jen občas. :) Zabít pár anti-furienů se dá jen s pomocí super nože. Vyhrát kolo se ovšem nedá. Tuhle na D2 Teroristé: 0 Policisté: 7.
V shopu bude pro furieny no slowdown - pri zasahu je to nezpomali. Zbrani je zbytecne moc, nejake uberu.
Teď už se to zdá být lepší, ještě jedna věc: Když je poslední anti-furien a 3-4 furieni, tak furieni nemají moc šance proti 300 HP + kemp. Zase u posledního furiena je nevýhoda, že má jen 150 HP, anti-furieni chodí spolu.
ja vetcinu som posledny furien a bolo by to lepsie ked mozem dat HIT lavim. ale iba zo Superknife
glock pro furieny nebo jinak naučit CT jak furt nelizt na bednu v dust4ever a dust
No jasný, někde na mapě bude schovaný glock. To bych bral. :D Jeho pozice by se každé kolo měnila.