ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedou po jezeře dva policajti. Najednou zafouká vítr, loďka se převrhne a policajti se utopí. Kolik policajtů se přitom utopí? Celkem čtyři. Dva, z loďky a další dva při rekonstrukci.
Víte proč policajti stojí v zimě vždy v rohu místnosti?
Protože je tam nejteplejc.. tzn. 90°
Potápěč se potápí a asi za půl hodiny vyplave s vyděšeným výrazem ve tváři. Kamarád se ho ptá: "Co se stalo, snad jsi nepotkal žraloka?" Potápěč odpoví: "Ne, ale potopím se 50 m pod hladinu a na dně sedí vietnamec a prodává kyslík."
mama posle pepina pro vidru a pepek neumi rict R.tak de a rekne prodavacke ze chce vidvu.prodavacka pochopí vidru. de domu a potká poldy a ty se ho ptaj co to tu tak smrdí a pepicek odpoví vydva
:D
„Co jsem ženatý, všechno je mi zakázáno. Kouřit nesmím, pít nesmím a do hospody taky nesmím,”
říká Franta kamarádovi.
„No a proč neprotestuješ?” „Protestovat taky nesmím.”
— Kdo se moc ptá, málo googlí.
— Spam nechodí po horách, ale po lidech.
— Kam Facebook nemůže, tam nastrčí Like button.
— Každý chvilku tahá torrent.
— Všechno padá, co software má.
— Co můžeš tweetnout dnes, neodkládej na zítřek.
— Bez peněz do Apple Storu nelez!
— Tak dlouho se chodí s Acerem do práce, až mu víko upadne.
— Co na srdci to na Facebooku.
— Bez kódu nejsou koláče.
— Všude dobře s WiFi nejlíp.
— Tak dlouho se chodí s otázkou na Seznam, až se zajde na Google.
— Kdo chce kam, nabourá se tam.
— Třikrát zálohuj a jednou formátuj!
Kam ides synu?
Na rande
To je milé. nezabudni si nasadiť... vieš čo...
Čo?
Vieš čo
Prezervatív?
Čiapku ty nadržaný idiot
kupující:
Dobu doručení od zaplacení nebudu komentovat. NTB místo 4G RAM píše v systému 3G což je u ntb znatelný rozdíl.Nechám obchodování na každym jak se rozhodne ja už bych do toho nešel.
prodejce:
Windows vista 32bitu ,32bit system neumí zobrazit celé 4gb RAM !!! pokud chcte vidět kolik RAM máte podívejte se do BIOSU - dáváme NEGATIV a předáváme na právní oddělení za lživé osočení ,pokud se nevyznáte v IT mate se ZEPTAT !
vtipný to docela je :D
zajic: Ahoj hade, chci se ti omluvit
had: Za co?
zajíc: Že jsem se ti smál, že nemáš nohy
had: To je zase někaý fórek ne?
zajíc: Ne fakt ne, je mi to líto. Opravdu.
... ... ... had: Ok omluvu přijímám
zajíc: Tak ruku na to?
Svííně :D