Psalo mě to více lidí, nevím, čím to je, zkusím napsat Kotlovi
E: Podle Kotla to podle logu nepadá více než předtím, takže se vám to jen zdá :D Ony ty servery padaly tak i tak.
Printable View
Ahoj, na mape jail_psm_fix2_brgames sa pri mode da bugnut guna v zbrojke.. vie si ju bugnut aj CT aj T.. staci ked vojdes do tych lucov ci co to je
A ako už aj Britny pise.. dost casto padaju tie servery
Ona se nedá bugnout, to, že jí normálně vezmeš není bug, ale chyba mapy, stím se nic nedá dělat, protože to je jak kdyby takový portál, přes který projdeš a zbraň dostaneš, jinak mi ta mapa připadá bez problemů.
Napíšu to ještě jednou, Kotel se díval do logů (zapisují se tam pády server, aj.) a podle toho usoudil, že servery padají pořád stejně (padaly i předtím), to, že tam jsou nové mapy na to nemůže mít vliv.
no tak ty porty.. to je ten problem.. jako mapa sa mi celkovo paci.. len hento je trosku divne.. lebo to bude kazdy bugovat.. a pochybujem ze za vsetko sa bude davat ban.. tak nwm jak sa to bude riesit.. aha tak potom nic.. len sa mi zdalo jak keby to bolo castejsie:)
to co psala britny tak kdyz se da prestrelka a nabehne 20 tcok na 1 ctcko tak tomu ctcku nepomoze ani 1000 hp..
Kdyby fungovala tvoje teorie tak, když by T chtěli udělat vzpouru a všech 20 by na začátku kola naběhlo do zbrojky tak T udělají v 80 % úspěšnou vzpouru. Nic méně je to nesmysl na JB nefunguje TEAMPLAY každý jede sám za sebe a proto si myslím, že kdyby CT mělo 1000 hp jak říkáš tak už si T mohou psát na začátku přestřelky do konzole /kill , protože 6*1000 = 6000 hp a T 22*100 = 2200 hp .....
E: Kebabko a to jsi kde viděl ???.... Možná ve večerních hodinách, když jsou tam lidé co se umí domluvit ale jinak ne a 5 lidí není RUSH...
Btw toto je thread pro MAPY takže už na to kašli a nebudeme se hádat.
pri prestrelce se vacsinou rushuje takze moje teorie funguje nerikam o normalnom kole .. ale o prestrelce a tam sou rushe
přidáte prosím jail_paradise? plsje to dobrá mapa a hodi se na jb
a jail_ibb včera sme hráli kdyby admin nespustil rtv hrálibyhom jí dodnes
Ahoj Swaggere tato mapka už na Koteln1 byla přidána, ale ponějakých dnech zase odebrány, protože se dala snodno bugovat. Ale tato mapka mě taky zaujala ale hold škoda.
jail_mine byla zabugovana. Dneska udelam nejake testy map, jestli chcete, tak mi poslete do pm nejake mapy a ja je otestuju na zkousecim serveru
Chcelo by to JB "oživiť" nejakou novou mapou, lebo už mi dosť vadí, že sa tam hra only snow, mountains, oasis, assault, funny.. :) Bol by som "za" keby sa pridali aspoň nejake 2 nove mapy. :)