Stále tam niekto príde, len tam prve musia prísť minimálne dvaja. Naposledy som tam bola s Jirinom a postupne prichádzali ostatní.
Printable View
Stále tam niekto príde, len tam prve musia prísť minimálne dvaja. Naposledy som tam bola s Jirinom a postupne prichádzali ostatní.
až si koupím steam tak tam budu chodit taky :D
Já tam sice moc nechodím, ale když mě Puky pozve, tak rád tam příjdu a jsem tam většinou do doby než se to rozprchá.
Jinak Puky, Assalut je strašná mapa.
Škoda,že už nieje Cartoons :D
Cartons bolo pre mna najlepsia mapa na jb, kopa atrakcii, vynikajuca sachta a vsetko okolo toho :) ked sa to zrusilo, chcel som aby sa to nejako opravilo a obnovilo bohuzial neuspesne. A este k veci, tiez som si myslel ze tam budem pocut ludi bez oldpacku... a ten sa mi kvoli jb davat nechce.
Top mapa byla funny 1 :D
Ale z cartoons to každeho koplo.
To viem Miruska :) skoda ze sa to neopravilo... radsej sa to hned vylucilo :(
E: Tupelko, viem ze funny 1 bola ale neviem si uz vobec na nu spomenut, ani na yt neviem najst ani jedno video... nemas nejake fotky alebo tak?
Fotky teda nemám..Jen mám jednu kde nás bylo myslím 12 CT Forces. :D
To je vela :D tie casy som ja uz nezazil.. :)
ja nemám oldpack a aj som sa tam bol pozreť na JB 4 Steam ale nikto nechodil :( škoda
Dnes se na JB 4 sešlo nějak kolem 10ti hráčů. A smál jsem se celou dobu :D Byla by škoda, kdyby se to nenechalo tak, jak to je :sad:
Nechat only steam.