V komentarich je jeste tohle:
"K tomu ss s wh to bol klasicky bug na pz sa to riesilo a potvrdili to ze je to bug"
Printable View
V komentarich je jeste tohle:
"K tomu ss s wh to bol klasicky bug na pz sa to riesilo a potvrdili to ze je to bug"
Být vámi už to neřeším.
Nebo dojdem zase k nějakému závěru a Juro dostane UNBAN.
juro nic nema kuknie si tie videa co poslal kotel vy "skillery" nac by cheatoval som steamom je to skuseny hrac vy "skillery"
Urcite je skuseny :) Teraz si zabil ... Viac nez 400 000 ludi cheatuje na steamku takze kde je problem ? :)
problem je u tebe duta hlavo..... naser si a chot cucat bimbasi
Chlapec moj ukludni sa to su urazky na admina a mohol by si dostat ban na forum :) Takze klidek kamarade
urazky admina? kdyz uz si takovej pan admin tak se zober a klidny hormony kamo... panove rozum do hrsti juro nic nema
hhh tak si asi dobre demo nepozeral ked na vsetkych ligach banned a na kotelny taktiez :D
namotavate tu furt kotla a on uz chudak nevi co sam uznat za vhodne.... jediny alterko a par dalsich lidi takzvana tlupa kokotu...... si kuknite dema ako hraju mega skilleri
lamka nema sanci rozeznam skill od cheatu kdyz je mega skiller vyzera to ako keby mnel aimbot ale pritom nic nema len ma dobry aim vy "skillery"
pre kotla: kotel mej rozum...... nebojte se nejsem juro ale sem nekdo kto s jurom hrava a poznam ho dobre a vim ze nic nema. taktiz to dosveci hafo lidi ze nic nema.... kotel sam dobre vy v podvedomi ze nic nema a udelal chybu lenze bukaniri ho tu motaju ze sam nevi co uznat za vhodne
typuju to na juroba nebo oveho fake nick ...chlapci se asi nevzdaji a porad to budou zkouset
asi jura moc nepoznas ked ma typujes na jura
a ove nejsem takisto
kotle mej rozum vim ze nic nema.... podla toho dema banovat se my zda trochu priblbli... skill hraci tak hrajov takze nevidim duvod podla hentoho banovat
@dlxsf: hele naser si kamo ses jen priblblej sasek ktery se tu snazi jura znicit... OMG VY TO PORAD NECHAPETE? TY CHLAPCI MAJI FURT NECO PROTI JUROVI A NESNESU JEHO PRITOMNOST PROTOZE HO NEMAJU RADI... PROTO SA HO SNAZI ZNICIT A KOLTA NAMOTAT PROTO JEDINE CHCU ABY MAL BAN
ani ho poznavat nechci :) a snazim se ho znicit protoze si to zaslouzi...kdybys cetl vsechny prispevky tak sem ho ze zacatku obhajoval ale jakmile sem videl par dalsich dem nebylo co resit