Odpověď: [HRA] Poslední slovo vede
Citovat:
Původně založeno
petr_stanisevsky
Co sem pleteš nějaký hnusnej ošklivej gayshites FUJ STYD SE
Můžem si tu psát co chcem.
Geypalicek zneužívá bugy. :gg:
oka, to zní dobře takže.. Tomáš Jindra Oňa :gg:
Citovat:
Původně založeno
boneslash
Můžem si tu psát co chcem.
jeden si honí pipík na petuli a druhy na nikol, pekne chlapci. Inac na mne si nechce nikto honit cicinu ? :(
Citovat:
Původně založeno
Jeremy
jeden si honí pipík na petuli (boneslash) a druhy na nikol (petr_stanisevsky), pekne chlapci. Inac na mne si nechce nikto honit cicinu ? :(
Zeptej se Terezky (Britny). :gg:
Co to meleš ty píčo kdyby si věděl tak já se ani s jednou nebavím ale to taky vocas nemůže vědět. Nechci ti brát tvé iluze ale já s lidmi s cancerbreaku nebavím. Nejdříve si něco zjisti a pak piš něco gayremy a mimo jiné běž raději zasunout do svých gay kolegu (hapal, gayroh, gaykon atp..)
Citovat:
Původně založeno
Jeremy
jeden si honí pipík na petuli a druhy na nikol, pekne chlapci. Inac na mne si nechce nikto honit cicinu ? :(
Citovat:
Původně založeno
petr_stanisevsky
Co to meleš ty píčo kdyby si věděl tak já se ani s jednou nebavím ale to taky vocas nemůže vědět. Nechci ti brát tvé iluze ale já s lidmi s cancerbreaku nebavím. Nejdříve si něco zjisti a pak piš něco gayremy a mimo jiné běž raději zasunout do svých gay kolegu (hapal, gayroh, gaykon atp..)
bla bla bla, výhovorky a btw halapíček zedol už dávno
Citovat:
Původně založeno
petr_stanisevsky
Na serveru bys měl už ban. :gg:
A jestli ani jednu neznáš, tak to si slab1. :gg:
Ani se nedivím že už nejsi admin jelikož v ty palici máš úplně vyšleháno prostě klaun nic víc. Mimo jiné možná by ani nebylo špatné takovému klaunovi dát přes hubu aby se probral dostatečně brzo dokud je mladej.
Doporučuju zajít k psychologovi. :gg::gg::gg::gg::gg:
Já bych doporučil spíše nepsat sračky a když už tak aspoň nějaké co lidi pobavěj ale toto člověk nepobaví bo to akorát dělá zlou krev když se s těmi lidmi nebavíš pochopitelně ale to taky blbec jako jeremy nechápe bo jeho odebrání admin práv mu zničilo zbytek mozku.
ty víš kolik mu je let cca? Jen tak pro zajímavost jestli není náhodou dítě když vlastně tvrdí že já tady honím nad někým s kým se nebavím když vlastně on sám honil nad dítětem lejdynkou takže mu nebude asi moc..
Co sa tu clovek vsetko dozvie :D