Odpověď: [HRA] Poslední slovo vede
noblemare, kktiny od jeremyho..
Sranda, ze Kajsinek je chalan
Citovat:
Původně založeno
petr_stanisevsky
Ani se nedivím že už nejsi admin jelikož v ty palici máš úplně vyšleháno prostě klaun nic víc. Mimo jiné možná by ani nebylo špatné takovému klaunovi dát přes hubu aby se probral dostatečně brzo dokud je mladej.
jaj, niekto sa tu rozohnil :( a dáš mi ju ty ?:( vlastne nezodvihneš ruku nad pupok tak sry :/
E: o nikol viem :( rozpravala mi o tebe :(
Možná by bylo lepší než ti dát facku tak tě rovnou zabit stejně takový člověk jako ty si nic jiného ani nezaslouží a klidně se mi směj že jsem tlustý je mi to fuk a důvod je ten že ty si ubohej strašák co si myslí že je bůh ví co a přitom v RL budeš nula co si lečí komplex bo tu vyhořel jako admin.
Petulo nesiaha ti ani po ten pupek ten Jeremy. Uz sa pekne ukazal v par prispevkoch. Chalan ma viac problemov ako zvlada a tak si vybral prave teba. Mysli si, ze tym ponizovanim nieco dosiahne. Chalana nemusis ani udret, pretoze ho zivot udiera a ten dava take rany, ze to nezvlada. Lutujem ho.
Gejremymu je tak 15, ale určitě vypadá na víc. :gg:
Ale víš jak i kdyby tak si své komplexy může léčit jinde já za to nemůžu že on se choval jako dement a dal si na avatar někoho odsud a přišel o práva a od té doby se s ním nedá bavit snad ani normálně.
Citovat:
Původně založeno
petr_stanisevsky
Ale víš jak i kdyby tak si své komplexy může léčit jinde já za to nemůžu že on se choval jako dement a dal si na avatar někoho odsud a přišel o práva a od té doby se s ním nedá bavit snad ani normálně.
Měl by jít k psychiatrovi/psychologovi. :gg::gg::gg::gg::gg:
Citovat:
Původně založeno
boneslash
Měl by jít k psychiatrovi/psychologovi. :gg::gg::gg::gg::gg:
Ten problemy neriesi, len ich potlaca :)
Boneslash změnil avatar no nekecej
Esmeralda :gg::gg::gg::gg::gg:
Citovat:
Původně založeno
petr_stanisevsky
To je vůl toto :D
Valentýna vs Esmeralda :gg::gg::gg::gg::gg: