"Databaza zaznamniku je plna, prosim zavolajte inokedy." Toto je jedine co si pamatas. Dovod ? Zhypnotizoval som ta a Kopcek si mi dal sam :)
Printable View
Nene, takhle by to nešlo žádné podvody a ani kouzla či jiné kravinky.. Musíš si ten kopeček poctivě vybojovat rukama. Takže si opět beru kopeček pod svou moc a ty musíš příště být lepší bojovník..
Mistr Cobra Kai a ja sme ta prepadli, ked si bol v sprche... +18 ...za uterak si Kopcek vymenil
Hehe, tentokrát ti kopeček nechám jelikož si půjdu lehnout a nabrat sílu :-)) Kopeček si ber dočasně a na chvilku ale potom ti ho vezmu na dobro jako vždy xD
Partia robotnikov prevlecenich za robotnikov zacala stavebne prace u Petra. Pocas toho som sa dostal ku Kopceku a zdrhli sme.
Parta cheateru udělala nájezd na kopeček a opět noblemar o svůj milovaný kopeček přišel a je zase můj.. :harhar:
Je můj, protože ty čekáš na ženicha :gg:
I kdybych čekal na cokoliv tak kopeček bude můj a ne tvůj stejně si slab1 a zapat1 tudiž nemáš nárok kopeček vlastnit..
má, a ty sis dal maraton Valentýny, tak jsem ti ho čorl :gg:
Nene, neukradl si mi nic bo jsem tu furt jenom hraji kartičky takže kopeček je opět pod mou kontrolou
já ho vyhrál v pokeru, když si ho musel vsadit :sadbye: je můj
Ak este chcete vidiet Kopcek v poriadku, tak chcem previest 1.000.000,- eur na ucet 6823453178/0900. Mate cas do 18:00 v opacnom pripade sa rozlucte.
P.S.:Ziadna policia, inak Kopcek zomre !
Dostal si ban, důvod:Vyhrožování, toto se na Kozelně nedělá :gg:
je můj!
"boneslash" bol cely den mimo. Prave preto som vyuzil situaciu, kedy zostal Kopcek sam doma a zobral som ho.
Opět zase afkují takže je co ukrást tudíž kopeček je zase pod mou kontrolou.. :doge: