Odpověď: Re: Odpověď: Posilovna
Citovat:
Původně založeno
venny
Nic ve zlem ale pises tu aby te nikdo "nehejtoval" a sam tady pohorsujes cloveka ktery ma par kil navic mel by sis to v hlave srovnat aspon do doby nez budes vypadat ze neco delas.. Uz ti radim jak nejakej retard volume ale ten by toto nenapsal tak jsem ho zastoupil :) Podle sebe soudim tebe tycko
Mohol si si precitat aj dalsie komenty :) Fakt som si myslel ze je to nejaka sranda ze sa im tam iba pychol.. ale ked som zistil ze na sebe maka tak som nazor zmenil :)
Odpověď: Re: Odpověď: Posilovna
Citovat:
Původně založeno
venny
Nic ve zlem ale pises tu aby te nikdo "nehejtoval" a sam tady pohorsujes cloveka ktery ma par kil navic mel by sis to v hlave srovnat aspon do doby nez budes vypadat ze neco delas.. Uz ti radim jak nejakej retard volume ale ten by toto nenapsal tak jsem ho zastoupil :) Podle sebe soudim tebe tycko
Mohol si si vsimnut ze som si myslel ze je to iba nejaky for/zart a ten typek sa tam len tak priplietol :) Ale ako nahle som zistil ze na sebe tvrdo maka tak som zmenil nazor :) Tak neries zas zbytocne veci ktore sa ani riesit nemusia :P
E: A namiesto toho aby si to tu sledoval a pisal komenty ked si spravim z niekoho sradnu tak sem pis k teme "posilovna" alebo tu daj nejake foto.
E2: To s tym volumem absolutne nechapem :D akeho volumeho tu splietas?
Re: Odpověď: Re: Posilovna
Citovat:
Původně založeno
Eso.
Este ze si taky mudry a vies ako ja "necvicim" a len klikam len na mys :D Na co pises take jebnute komenty ked picu vies?
Heh, pobavil jsi mne. Vzpomeň jsi, co jsi psal mě a Aspectovi při MS. Že kdybychom tě viděli, tak bychom se posrali... asi jsi zapomněl dodat, že smíchy :mml:
E: A mozoly můžeš mít i od nošení tašky, tak nešaškuj.