-
Re: Vtipy
Žába se ptá vlka: "Co to kouříš?
Vlk na to: "To je tráva, žábo!"
Žába: "A jak se to kouří?"
Vlk: "Hele žábo, to musíš dát toho největšího práska přímo do plic a dlouho to udržet.
Žába: "A jak dlouho to mám v sobě podržet?"
Vlk odpoví: "Tak dlouho, jako bys plavala pod vodou, na druhou stranu řeky a zpátky."
Žába si dá práska a skočí do vody.
Nevydrží to a na druhém břehu se vynoří a vyfoukne. Tam na ni kouká hroch a hned se ptá: "Žábo, co to tady provádíš??"
Žába: "Ale... učím se kouřit trávu."
Hroch: "Já chci taky!"
Žába: "Tak to musíš na druhý břeh, tam je vlk a on tě to naučí."
Hroch plave, plave, vynoří se na druhým břehu. Tam na něj vejrá zhulenej vlk s
vypoulenýma očima a křičí:
"TY VOLE ŽÁÁÁBO!!!! UŽ VYFOUKNI!!!!"
-
Jožo, Paľo a Maroš sa stratili v lese. Chytili ich kanibali a náčelník povedal, že ak splnia 3 úlohy môžu žiť. Prvá úloha znela, aby našli v lese 10 kusov rovnakého ovocia. Maroš priniesol 10 jabĺk a náčelník kanibalov mu vysvetlil druhú úlohu, aby si ovocie, ktoré nazbieral, strčil do riti, ale bez žiadneho príznaku na tvári. Prvé ako tak vošlo, ale pri druhom bolo vidieť príznak ukrutnej bolesti a tak bol zabitý. Paľo nazbieral 10 čučoriedok. Po vysvetlení druhej úlohy začal si ich pchať do riti. Siedma vošla, ôsma vošla, ale pri deviatej sa rozrehotal, a tak bol zabití. Medzi tým sa Maroš a Paľo stretnú v nebi: -Čo si sa smial ako blázon? Veď si bol tak blízko! -Ja viem, ale nemohol som si pomôcť, keď som videl prichádzať Joža s desiatimi ananásmi.
-
-
Jak se v Somálsku rozhání demonstrace?
Větrákem.
Víte, jak vypadá somálský jídelníček ?
Snídaně - nic; oběd - to samé; večeře - zbytky od oběda..
-
Jak vyriešíme cigánsky problém ? Jednoducho vodné pólo...cigáňom dáme červené čapičky...a krokodílom modré...:)
A teraz sa domňa pustite :D
-
Klasifikácia vodky v štýle IT :
0.1L - demo
0.25L - trial version
0.5L - personal edition
0.7L - professional edition
1.0L - network edition
1.75L - enterprise
3L - for small business
5L - corporate edition
flaska doma vypalenej - home edition
poharik na rozlucku - Service pack
ranny poharik - Recovery tool
pivo - patch
coca-cola, fanta, 7-up - trojan horses
-
Pepíčku co to papáš?
Papám sekundové lepidílko.
Cože???
muhmumhn :DDDDDDDD
-
-
Cigán kradne farárovi zemiaky.Ten ho prichytí a pýta sa ho:
-Cigán prečo mi kradneš zemiaky?
-Lebo sa mi chce...
-Tak zajtra pridi znova a ja ti ich dám sám.
Cigán príde na druhý deň a farár mu vraví:
-No a teraz sa prežehnaj.
-V mene otca,i ducha svätého.Amen.
-A syna si kde nechal?...
-Ááále,šak vonku čaká s fúrikom na zemiaky.
-
1. Jedna lidská buňka obsahuje 75 MB genetických informací. 2. Jedna spermie má tedy 37,5 MB. 3. V jednom mililitru spermatu je přibližně 100 milionu spermií. 4. Při ejakulaci trvající v průměru 5 sekund se uvolní asi 2,25 ml spermatu. 5. Výpočtem zjistíme, že datová propustnost mužského penisu je (37,5 M x 100 M x 2,25) / 5 = 1687,5 terabajtů za sekundu. 6. Ve výsledku je tedy ženské vajíčko schopno odolávat DDoS útokům o objemu více než 1,5 petabajtů za sekundu a přitom propustí jen jediný datový paket. Tím pádem je to nejrobustnější hardwarový firewall na světě. 7. Tento jeden paket, který firewall propustí, však shodí celý systém na devět měsíců
via J. Helmich
-
Baroš zjistil , že hraje vážně na hovno a rozhodl se , že se zastřelí.
víte jak to dopadlo ? netrefil se . :D
-
-
Drahý tatínku, Berlín je krásný. Lidé jsou milí a opravdu se mi tu líbí. Ale tati, trochu se stydím jezdit do školy v mém zlatém Ferrari599 GTB, když všichni profesoři a spolužáci jezdí vlakem. S pozdravem Tvůj syn.
--- Můj drahý milovaný synu, 20 milionů dolarů ti bylo právě převedeno na účet. Nestrapňuj nás. Jdi a kup si taky vlak. S láskou otec
-
-