Dáva pokuty
Printable View
Dáva pokuty
Na tom svém vlastním discordu spamuje beztak gif za gifem :happy:
Zajímalo by mě, co si boneslash myslí o mém fail banu darkovi za BoG a teeckovi za abh. :gg:
Grakon. Nejhorší admin, kterého kdy Kotelna mohla mít. Nepozná cheaty, dává fail bany, fail délky, nikdo ho nemá rád a je to hlavně blbec. :gg:
Vidíš i sám sis odpověděl x)) :gg:
Boneslash a Kárk
https://youtu.be/YSQExmmpc2k?t=676
Ja ani nevim co je BoG takže to je asi jedno xD
Ty ani nevíš co je slovo sex xddddd
Hah včera som ho mal
S levou rukou ale xddd
Práva je lepší
Neboj. Přepsal jsem ti reason z BoG na KB by brrr^. BoG je jedna z funkcí KB, která zaručuje zabíjení nepřátel ze všech směrů. Tvůj enemy to vidí tak, jako že jsi ho zabil svými zady. Když si ten moment zabití svými zády pustíš ve zpomaleným záběru např. přes viewdemo, tak jde vidět, jak se obrovskou rychlostí otočíš zády, sekneš svého nepřítele a pak se otočíš zpátky. Ukázkovým příkladem je demo hráče, který tě nahlásil, kde jsi v jeden čas zabil svého nepřítele "zády". Na tom demu jde taky vidět klasická chyba KB, kdy sis nastavil příliš velkou vzdálenost působení KB. To působí tak, že když jdeš naproti nepříteli, tak ti KB sekne samo v takové vzdálenosti, ve které by normálně nikdo nikdy neseknul, resp. ve které by každý minul. Díky tomu, že jsi přiznal, že jsi to předtím používal na jump trainingu a že to byl soubor demoplayer.dem, díky kterému ti cheat poskytl malé červené okno s nastavenim, jsem byl schopen určit, že se jedná právě o mutlihack by brrr^.
5:33
Pátek
Zajtra sobota