Re: Hromadný unban - málo hráčů
Trošičku mi uniká pointa toho, proč by se mělo z řad AT čistit. Nikomu a ničemu nevadí, když má ověřený člověk práva, ikdyž je méně aktivní. Jinak, co se týče absolutní neaktivita, tak tady už taková čistka relativně nedávno byla. Co se týče přidávání nových věcí, tak je asi všem jasné, ze spoustu lidí z AT by si to taky přálo, ale holt nemají na to prostředky. Když se bavíme o nebanování hovadin, tak toto je boj s větrnými mlýny. Člověk se může s vysvětlování a obhajováním snažit, jak chce, ale ve výsledku on bude ten špatný, že se sere do adminování druhým.
Odpověď: Hromadný unban - málo hráčů
Nihilius pravdu máš v tom že by boli dobré úpravy ale zase ani admini s tým nič nespravia ked proste kotel nechce... My možme akurát čiastočne pozmenit pravidlá na serveroch (ked sa zhodne viac adminov) a to je tak všetko. Bolo by pekné keby k tomu mal prístup aj niekto iný ako kotel a mohli by sa pridať už aspoň návrhy ktoré sú dávno odsúhlasené a pár rokov už zapadajú prachom.
Promiňte, my nemáme rukavici co lusknete a hráči se za ty roky vrátí zpět :wub:
Aj keby sa tu na hlavu postaví 50 ľudí tak sa nič neurobí.
Môžete sa tu aj pojebať úprimne, určite sa nájdu nejaké aj lepšie nápady v af ako tu
Ale kto chce hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody sa vraví
Keď už to takýmto štýlom pokračuje (pár rokov) nech to kotel rovno zabalí
To mi připomnělo ten neustálý argument "Nikdo tě tu nenutí dělat admina, když nechceš" - Tak já píšu protiargument "Nikdo tě tu nenutí být/hrát, když nechceš"
Prostě to je jak psát dementům vyloženě - MY S TÍMTO PROBLÉMEM NIC NEUDĚLÁME. Jak hráči, tak i sami admini měli spousty návrhů, stále mají, stále o něco prosíme, ale BOHUŽEL..
Takže pokud jsi Nihilusi alespoň trošku inteligentní, což v to doufám, tak to pochopíš, že to není naše chyba a možná ani Kotla, který má už svoje věci, ale Kotelna pořád tak nějak ještě funguje a pokud teda ti to opravdu tak vadí a víc se ti zamlouvá GS, které si zmínil, nikdo tě zde nedrží a můžeš se řídit první mou větou "protiargumentem"
Citovat:
"Nikdo tě tu nenutí být/hrát, když nechceš
Presne kvôli tomuto máte 10 hráčov na 5/6 serverov :D
+ toto
Citovat:
ti zamlouvá GS, které si zmínil, nikdo tě zde nedrží
Čo vy ste robili aby sa nám lepšie hralo, nechodíte na hlásenia, ak sa má ťažší cheat potvrdiť trvá to mesiace, admin má spĺňať podmienky pred prijatím a aj tak ich nespĺňa a má práva, hráči sú skúsenejší ako admini (jasné, že niektorí)
Citovat:
Prostě to je jak psát dementům vyloženě - MY S TÍMTO PROBLÉMEM NIC NEUDĚLÁME.
:D ty asi nevieš aká pocta je to mať hráča na serveri, vieš čo by dali niektorí za toto aby sa im vyjadrovali vo fórum, aby dačo mohli riešiť? :D
1 cesta by mohla byť určite, ktorá by viedla k riešeniu a tá pokiaľ nepridá veci, ktoré máte dlhé roky už prípravvené tak 'rezignujte'
Citovat:
Kotla, který má už svoje věci
Hah, toto už neberiem, sú milión ľudí, ktorý majú milión povinností a aj tak stíhajú veci, ktoré majú
ak za 4(príklad) roky nestihne pridať nejaké veci tak to je k smiechu
A ešte raz spomeniem gs :D iba tupý niekto môže napísať tak choj na gs, keď si ho tak vychvaľuješ- 1. Práve si prišla totálne o stáleho člena, ktorý hlásil offovi každého, kto má nejaký cheat /script a hral na kotelne
2. Mne sa páči iba to, čo robia pre hráčov ten thread s nápadmi, neviem či som to zle napísal a pravdepodobne sa to nedalo pochopiť tak sorry no
(neber to v zlom, píšem to tak, ako to vidím z mojej hráčskej stany)
Citovat:
Touto větu si to totálně zabil, v první řadě buď si tu 10 let
Totálne mám v piči čo bolo pred 10 rokmi, hral som tu pred 10 rokmi podľa teba?, stačí mi 2 roky čo tu som na fórku, na čo ma má zaujímať minulosť na tomto portálu keď teraz to tu je k hovno :D
Je pekné čo ste všetko spravili tie ub, ja sa teraz pýtam za 2 roky som si nevšimol žiadny progres /zlepšenie serverov aj keď to výrazne potrebujú :D
Ešte na hlásenia nechodíte, tak na čo si rozširujú práva
No dúfam, že to tam fake postráži
Ale vravím chcel som iba zmenu nicku, spamoval som 30krat do '!' nikto neprišiel, ešte mi prišla hromadná správa od admina :nie
:D tak mi vysvetli, má toto hráčov baviť?
Citovat:
Nihilus tady zmínil GS, že má na to nějaký téma, nebo listinu, kam si třeba hráči píšou co by chtěli změnit, at se takové JEDNOTNĚ VEŘEJNÉ téma udělá pro všechny a tam každý at píše svoje nápady
Nejaký admin vytvoril thread
Hráči písali nápady
Trvalo to asi pár mesiacov, neviem už presne.
Neviem ako sa rozhodovalo asi s tým s čím súhlasili admini a hráči pravdepodobne
Citovat:
Čo vy ste robili aby sa nám lepšie hralo, nechodíte na hlásenia, ak sa má ťažší cheat potvrdiť trvá to mesiace, admin má spĺňať podmienky pred prijatím a aj tak ich nespĺňa a má práva, hráči sú skúsenejší ako admini (jasné, že niektorí)
Touto větu si to totálně zabil, v první řadě buď si tu 10 let a dělej dokola svou práci pořádně (nejde) a za 2. tím co napsal hráč co je tu tak skoro dva roky nemá ani páru, vo co go a my nemůžeme za to, že sem došel v tuto dobu, je mi jedno, že sme přišli o cituji " totálne o stáleho člena"
Sorry za OT, ale Nihil to asi ze sebe musel dostat.
Btw. Co se týče samotného návrhu, tak já tohle zažila zde pouze jednou (už jsem to kde si i zminovala) byl to od Kotla dáreček pod stromeček, nebo přechod na Nový Rok? Fakt netuším a celému banlistu dal UB. Ted jen budu konkrétní, aby to někdo zle nepochopili, že byl čistý banlist :D Ale tehdy bylo přísnější banování, pořád se to měnilo - NS 2 roky, steam 2, pak jensteam rok atd., reklama se brala jako cheat, radění spoluhráči cheat, ted už ty poslední dvě věci se banují třeba na měsíc. Takže i když Kotelna měla před těma x lety o mnohem více hráčů, tak i přesto kotel udělal puf a bylo to. Nepamatuju si, že se to vůbec v AF vůbec konzultovalo - no při dnešním režimu by určitě tohle téma tam nemohlo chybět a vůbec na to nikdo tehdy nějak extra nenadával, spíš to byl na jednu stranu šok a na druhou senzace, že to pro ty hráče spravil. Ještě se staral o čištění vůbec webu a hráčů co tu x milion let už nedošli, kdyby ted projel databázi, tak by se divil. A ani nevím jestli admini co sem píšou proti, nebo pro si tu situaci vůbec pamatují teda, aby to mohli vůbec přehodnotit.
Jako mně upřímně by se líbil dát všem hráčům třeba na toho po stromeček UB, jenže jsou tu mnozí hráči co si letos prošli vyloženě aktivně nedávným cheatingem a ten se právě musel dlouho řešit a pak by ta snaha a chut ještě dál něco řešit byla horší, vím že si navrhoval do určitého data, že ne za celý rok, ale buď at si tam Kotel klikne zjednodušeně 24.12. UNban All resason Štastné a Veselé a nebo at to nechá být.
Otázkou bude, zda když dá UB, jestli to k něčemu pomůže. Možná si toho bude vážit pár lidí co dostali ban a museli by čekat rok, aby to nahnalo lidi zpět, tak udělat nějaká reklama, jak to dozví? Že se for fun napojí? Jestli tak toužíte po změnách, tak jsou na to 2 měsíce. Nihilus tady zmínil GS, že má na to nějaký téma, nebo listinu, kam si třeba hráči píšou co by chtěli změnit, at se takové JEDNOTNĚ VEŘEJNÉ téma udělá pro všechny a tam každý at píše svoje nápady, i když je třeba jednou psal, budete se divit, ale ono se to v tom forku i lehce ztratí 10x stejný nápad.
Jako já osobně vám zaručit nic nemůžu, ani nikdo z adminů, že by se mohla projevit větší změna, nebo že fakt Kotel Ježíšek ty UB dá, ale můžeme se o tom s ním max. domluvit, že pořád Kotelna je hlavně pro hráče a admini , aby dělali pořádek hlavně pro hráče, popřípadě se dohodli, co by si mohli šlo prosadit, pokud by byl nějaký opravdu nápaditý seznam.
Re: Odpověď: Hromadný unban - málo hráčů
Citovat:
Původně založeno
Koprakek
xd.
Alebo ďalšia možnosť jak dostat ub je požádat koprákeka, pár flw pribudnú a ide to :gabe:
Férový obchod pre obe strany, len treba spraviť zmluvu o mlčanlivosti :pinch:
Lidi co jeste 1.6 hrajou nechteji zmeny. Kdyby chteli zmeny uz davno prejdou na jiny hry. Tak nevymyslejte furt takovyhle sracky, vic lidi stejne neprijde a zaroven nemam pocit ze by se ten pocet hracu nejak extremne zmensoval.
Odpověď: Re: Hromadný unban - málo hráčů
Citovat:
Původně založeno
deepLy disappointed
Čo vy ste robili aby sa nám lepšie hralo, nechodíte na hlásenia, ak sa má ťažší cheat potvrdiť trvá to mesiace
Hah, toto už neberiem, sú milión ľudí, ktorý majú milión povinností a aj tak stíhajú veci, ktoré majú
ak za 4(príklad) roky nestihne pridať nejaké veci tak to je k smiechu
Proč to tak hrotíš? :D
Kotel vůči nám nemá žádné povinnosti, né každý žije hrou jako ty a další. :’D
Nihiluse asi nakazila Gréta.
Hrou nigga tebe jebe :D posledné 4 dni to hrám ppzri moju a tvoju aktivitu, radšej sa strč adminom do hrubého čreva :D hrotím to lebo kotel je majiteľ ak ťa to ešte nenapadlo
Citovat:
Nihiluse asi nakazila Gréta
Myslel som si že väčší bullshit ako ja nikto nenapíše ale čo je nemožné je možné
Jediný kto hrotil hru kvôli právam si bol ty Nigga.