Odpověď: Trochu zmena Jailbreaku
podle mne je to pravda KRUTAAA pravda ale zrušit jailbreake to by mne znicilo
ale podla mna ja s tim banem na hodinu souhlasim
Odpověď: Re: Trochu zmena Jailbreaku
Citovat:
Původně založeno
Qip
Všichni tam dělaj hovadiny, to k tomu prostě patří. Pravda je, že JB už nikdy nebude co býval, "kidi" tvoří asi 2/3 všech hráčů a to se pak nedá. S tím banem na hodinu úplně souhlasím, přeci jen, když už jsou spešl, měli by na to mít rozum. Mě třeba nejvíc dostane, když si tam po týdnu přijdu a nějakej 11-ti letej kid tam na mě začne řvát "hej ty kyp máš mikráák? Promluv nebo ban!!" To jsem se jednou tak smál, až jsem se praštil hlavou o stůl.
hlavou ?:DD Mno není to moc na 1hoďku, ale aspoň něco mno.
Sem pro nebo udĚlat special server
OOOOOOOOOOOO special server O ________ O to cumim
Re: Trochu zmena Jailbreaku
Zrušil JailBreak určitě NE protože je prospěšný pro kotelnu ale měl bych návrh jak se zbavit těch malých prcku ale nevím jestli si budete myslet to samé;)
Re: Odpověď: Trochu zmena Jailbreaku
Citovat:
Původně založeno
gameshakerMC
ale podla mna ja s tim banem na hodinu souhlasim
Ty bys ho dostal, hh a jak chcete udělat server pro kidy? Jak by jste to asi zkontrolovali? Vzali auto a objížděli hráče? Hmm
Citovat:
Původně založeno
cskill
Zrušil JailBreak určitě NE protože je prospěšný pro kotelnu ale měl bych návrh jak se zbavit těch malých prcku ale nevím jestli si budete myslet to samé;)
Lol, tobě je 8 let a tady sereš takový mrdky z huby? Sbal si svoje mrdky i svoje smrady z cskill a odejdi.
gEt sToP uklidni se
!
Nikoho tvoje komenty nezajímaj;)
Odpověď: Re: Odpověď: Re: Trochu zmena Jailbreaku
Citovat:
Původně založeno
Prasacko
Ja tam len nakladam smradochom jak je tazoo a spol... Proste to nema uroven, starsi tam nechcu hrat a pocuvat tie upištané decka, kazdeho to prestane baviť dosť rýchlo keď dostáva samý FK potom sa to tam cele spamuje a je to v prdeli.
Taza nemám rád stopoval jsem mu kolo trvalo 9 min a to nastoupení do boxu , reakce , fotbal na jeden gol a box .. Někteří za ten čas stihnou všechny atrakce..
Citovat:
Původně založeno
cskill
gEt sToP uklidni se
!
Nikoho tvoje komenty nezajímaj;)
Ty tvoje snad někoho zajímaj? Ne, zalez a už se nevracej. A tím ;) si dokazuješ co, že to pět sto tisíckrát napíšeš do každýho komentu.
Re: Odpověď: Re: Odpověď: Re: Trochu zmena Jailbreaku
Citovat:
Původně založeno
3k a Jerry
Taza nemám rád stopoval jsem mu kolo trvalo 9 min a to nastoupení do boxu , reakce , fotbal na jeden gol a box .. Někteří za ten čas stihnou všechny atrakce..
Mi dačo hovor tvle... take nervy mam na tie kidy.. ešte maš mikrak? Volam admina !! Dneska bola aspon sranda ked sme sa tam viaceri stretli, tam bol Tupelko Grey Smooke Q a dalsi.
Gete nechci problémy;)Takže no KOMENT!;)
cskill, ty radši nepiš. "lynvi" ma pravdu.
Citovat:
Původně založeno
mrkev
Nehrajte jail.Venujte sa naozaj dôležitým záležitostiam
Nehrajte nic a věnujte se opravdu důležitým záležitostem.