-
Re: stiaznost na greya
Ze lezu doprdele? ne. Jen rikam svoj nazor, me grey pripada jako dobrej admin. - tohle je prej lezeni doprdele vis vubec co pises?
Ze chci byt admine? Momentalne nehodlam. Psal sem to nekdo? Jestli jo tak to si fakt nepamatuju.
EDIT: Miluju Lidi jako si ty.
-
grey ale nebolo to umyselne nezabil som ich naschval a mohli dostat fd!
-
Pisete o hovnach. Nechapem co riesis Anonyme, mne si tiez dal FK a ked som ti pisal tak ziadna reakcia. Ale zase ti rozumiem, ak mas zakaz tak mas ako vidis tym ze zalozis topic proti grEyovi ti nic nepomoze. Radsej nic nepis lebo to bude oste horsie. Ja drzim s grEyom podla mna ma pravdu. I ked podla mna niektore bany co dal boli narychlo ale urcite boli opravnene. Neviem o co ti ide ci o zrusenie zakazu alebo poskodenie admin ( v tomto pripade grEya).
-
Fakt řešíš úplnou kravinu. S grEyem nikdo problém nemá, je slušnej a nekonfliktní a sotva dostal práva, tak už se ho snažíš poškodit, no to je na ránu...
Každej dává FK, každýmu to někdy ujede, taky jsem jich od tebe pár dostal a když ti člověk píše do chatu, tak nereaguješ, takže asi tak.
-
-
tak nechapem preco kazdy nanho nadava na jail? za to ze je admin ho chranite? keby ti dal kick bezdovodne tak ti da kick jak mne
-
Anonyme co jsem si u tebe vsim, tak to moc nedavas jak jako rac, tak jako clovek, snazis se neco argumentovat a nemas ani poradne cim, greye obcas provokuju na druhou stranu zas vi co dela(obcas ne ale to je u kazdyho cloveka normalni)
-
Stiznosti od anonymereal muzete s klidem ignorovat. Vymysli si cokoliv.
-
Kto druhemu jamu kope, sam do nej spadne..