Odpověď: Re: Odpověď: Re: slide a Mytrim
Marcello ty tu vubec nepis, na lezeni adminum do zadnice si vytvor jinej thread.
Citovat:
Původně založeno
slide
A ty si myslíš že ja som stale v cs ? zpisoval som si kto nemá xp na codku.... jaaj jaky ste vseci chytrí zrazu ... 9:00 hodin ráno a oni si myslia že nemám nič iné na robote iba behať po serveroch ... a nemysli si že sa zlaknem
Ja nechci aby jsi se me bal, ale aby jsi si plnil svoje povinnost stejne jako zbytek tech, kteri na to serou. Vymluvy na neznalost modu neberu, neni to pravda. Zapominate, ze jsem tu taky adminoval a chodil jsem vsude, i na zombie a to ten mod vubec neznam.
Ze ty si neco zapisujes je mi volny, mas ty hrace poslat na forum, stejne to tak nakonec dopadne a budou muset napsat Kotlovi sami.
E: netocim, kdyz vidim, ze jsou admini online
Odpověď: Re: slide a Mytrim
Citovat:
Původně založeno
BUBEN
Tento týden byla asi krize. Několikrát jsem hlásil D2 opakovaně a když už někdo přišel, tak to byl matis. Touto cestou bych mu chtěl poděkovat. Tak stane se to, já to chápu. Horší je, že lepší hráči ho hned poznají, ale napíšou to do chatu. Což je asi špatně. Šel jsem do spectu a když jsem viděl, že opravdu má, nahlásil jsem ho. Když jsem se ptal proč to nehlásí, odpověď byla, že to nemá cenu atd. Druhá častá odpověď byla, že to již udělali. Bohužel se nic už 10 minut neděje. Super věcí je, že pokud hlásíte cheatera hned vidíte, zda-li je na serveru admin. Tímto jsem si ověřil, že za 10 minut opravdu nikdo nepřišel. Už dávno jsem navrhoval ty puntíky. Texták je málo. Bylo by lepší, aby se to zobrazovalo v seznamu adminu. Závěrem bych chtěl říct, že děkuji všem kteří chodíte.
On chodí na takmer každé hlásenie. Je jeden z adminov, ktorý majú radi svoje povinnosti.
E: Admini nemôžu byť stále na tom istom servery. Potom by ich to už nebavilo.
Re: Odpověď: Re: Odpověď: Re: slide a Mytrim
Citovat:
Původně založeno
apach29
Marcello ty tu vubec nepis, na lezeni adminum do zadnice si vytvor jinej thread.
Ja nechci aby jsi se me bal, ale aby jsi si plnil svoje povinnost stejne jako zbytek tech, kteri na to serou. Vymluvy na neznalost modu neberu, neni to pravda. Zapominate, ze jsem tu taky adminoval a chodil jsem vsude, i na zombie a to ten mod vubec neznam.
Ze ty si neco zapisujes je mi volny, mas ty hrace poslat na forum, stejne to tak nakonec dopadne a budou muset napsat Kotlovi sami.
No tebe sú možno ostatní hráči u prdele ale mne nie... keď niekto ani nevie poslať pmku na fóre tak mu asi helpnem nie ?
hezky apach bonzuje :D apach ma pravdu wh sh ab jde poznat i ze zavrenyma ocima
Citovat:
Původně založeno
Mytrim
Nevím o co všem ostatním jde, já své povinnosti o které jsem si zažádal plním, a myslím, že dobře. A ty vaše posty typu proč máš global jsou úplně z cesty, já si o global práva nežádal tak nemluvte o něčem, o čem nemáte vůbec páru.
jsem se teď koukal, ty máš práva jen na ty servery co jsi chtěl
Citovat:
Původně založeno
apach29
Aha takže ak s niekym súhlasím, tak mu automaticky leziem do riti hej??? A prečo by som tu nemohol napísať ??? Dá sa mi tu písať a chcem sa vyjadriť, tak sa aj vyjadrím a tebe to môže byť jedno, ale môžeš ma kľudne palčekovať, ja teba aj palčeky mam v piči totálne :)
Citovat:
Původně založeno
Ridik :D
marcello apach je tu delel jak my dva dohromady ten moc dobre vi o cem mluvi
chápem čo tým myslíš :D:D:D:D
Citovat:
Původně založeno
slide
Prosim ťa nevyjadruj sa ani nevieš o čo tu ide a meleš tu sračky ...
Pokiaľ viem, tak vládne demokracia, každý má právo niečo napísať pokiaľ to je k veci.
marcello apach je tu delel jak my dva dohromady ten moc dobre vi o cem mluvi
Citovat:
Původně založeno
Marcello R
Aha takže ak s niekym súhlasím, tak mu automaticky leziem do riti hej??? A prečo by som tu nemohol napísať ??? Dá sa mi tu písať a chcem sa vyjadriť, tak sa aj vyjadrím a tebe to môže byť jedno, ale môžeš ma kľudne palčekovať, ja teba aj palčeky mam v piči totálne :)
Ja zasadne nepaleckuju, ale to je jedno. Jsi mi u prdele, nejsi vubec nic, nic nevis a kdys vis, tak vis hovno. Tak az budes zase chtit neco napsat, pokus se aspon trosku do toho dat ty dve mozkovy bunky co mas a nepis sracky.