Re: ziadost na COD a klasicke aim servers :NICK : mrtve deti v zivom plote
Mě se zdá neetický ten nick s ohledem na to, že tu hrajou i děti ( i když možná že něco takového je pro ně slabý odvar), ale pravda je, že mě pobavil taky ale hlavně je originální. Už jen ten nápad..:D
Odpověď: ziadost na COD a klasicke aim servers :NICK : mrtve deti v zivom plote
no ja som mal tento nick hlavne kvoli tej originalite :D nechcem snim urcite nikoho urazit , a mnoho ludi pobavil . Ale aj tak diki za vyjadrenia :beer:
něco od jezuse :
Citovat:
Původně založeno J3ZUsSs*
Takže je to v pohode chalan "dedo" .. :) ..
Cheaterov hlási adminom , vek je jeho Plus , admina už robil
Za mňa má (bezvýznamné) PRO :)
Citovat:
Původně založeno
mirous
Mě se zdá neetický ten nick s ohledem na to, že tu hrajou i děti ( i když možná že něco takového je pro ně slabý odvar), ale pravda je, že mě pobavil taky ale hlavně je originální. Už jen ten nápad..:D
No.. myslím že pokud jsou mi dnešní deti schopný poslat matku do pi*i a přát mi smrt celý rodinky i se psem a poslat mě šu*at koně, nebude je tenhle nick nijak výrazně kazit...
Odpověď: Re: ziadost na COD a klasicke aim servers :NICK : mrtve deti v zivom plote
Citovat:
Původně založeno
Zoid
No.. myslím že pokud jsou mi dnešní deti schopný poslat matku do pi*i a přát mi smrt celý rodinky i se psem a poslat mě šu*at koně, nebude je tenhle nick nijak výrazně kazit...
No tak to si presne vystihol , je to skor 4FUN nick , podla mna az tak neuraza , s porovnanim co casto napisu na serveroch niektory ludia resp. niektore deti a individua :D
Chalan vyzera byt v pohode, cheaterov hlasi aj mne a zatial ziaden fail....myslim, ze by to v pohode zvladol...
za mna ANO
Citovat:
Původně založeno
matis
Chalan vyzera byt v pohode, cheaterov hlasi aj mne a zatial ziaden fail....myslim, ze by to v pohode zvladol...
za mna ANO
Dikes Matis :D
Vcera sem s nim chvilku hral, vypada fajn!
Takze taky PRO
Mŕtveho stretávam každý deň na code, aktívny je, skill má, nevidel som u neho žiaden vulgarizmus PRO.
Jsem pro hral jsem s ním, je v pohodě, něco nahlásil, why not.
Na serveru jsem ho viděl. Skill má, brain taky. Pro.
dikes moc chalani :thanks::bye:
trosku mi to pripada ze tu sa dostat k pravam je jak v somalsku cakat na bravcovy rezen :D asi budem hlasit cez ! .... alebo steam
Upravim svoje PRE. Bolo nezmyselne. Tak dedo vyzera byt rozumny a spravne udereny, tak ze by urcite zapadol. Skill ma a vek je tak isto +