Odpověď: problemy s CS 1.6
Možná vám moc nepomohu, ale něco podobné ho mi dělá BF: P43. Při otočení myši se mi hra jako by začne kousat, čili jde o pokles FPS. Neaktualizoval si grafiku v poslední době - pokud ano tak to može byt chyba nového upgradu. Pokud máš ntb tak s zkontroluj zda li máš nastavení baterky na maximální výkon. A pokud to není ani tím, tak resetni router nebo (teď nevím jak se to mu říká) krabičku co máš pod anténou, která ti přímá bezdrátový signál
odpojit net som odpojil 3krat..
Taktiez som resetoval router a vsetko mozne, preinstaloval, naistaloval atd. ale isiel som podla jedneho navodu "poslal som ho aj tebe because na steame do spravy" a to lagovanie sa mi zmensilo. Potom som tak hodil oldpack a zlepsilo sa to este viac ale teraz mi to ide tak na 85% ale ja chcem naspat svojich 100%.
mne to robilo keď som mal zapatú vertikálnu synchronizáciu a v CS-ku HD kvalitu jak som to vypal tak prestalo :)
neviem či pomôže ale čekni si to ako to máš nactavené možno ti len PC nestíha :P
Jedna vec je ta ze tie lagy prestanu ked dam upgrade cska. To csko ide potom lepsie nez predtym islo, ale potom zase nepocujem mikrofoni v hre
a keď nahodíš speť old pack tak zase laguje ??? fúúú tak to bude problém jedine v old pack-u treba ho nanovo spracovať :)
Citovat:
Původně založeno
heilig
a keď nahodíš speť old pack tak zase laguje ??? fúúú tak to bude problém jedine v old pack-u treba ho nanovo spracovať :)
Ale ja to mam zas opacne, ked to mam na update laguje a ked si to dam na old-pack tak mi to laguje menej ale stale je to na velku picu lebo nemozem hrat a musim hravat ako sulin formule F1 a Fifu 2008 :( Ale taktiez si myslim ze mi odchadza PC lebo ho mam od roku 2004 a uz je to stari pan..... :) musim novy notebook.
Neviem v com to je ale oldpack nie asi kedze ked by to bolo v nom tak by to zacalo davnejsie
Citovat:
Původně založeno
bEcause
Neviem v com to je ale oldpack nie asi kedze ked by to bolo v nom tak by to zacalo davnejsie
Ako stary mas NB alebo PC?
v kompe neni urcite chyba, vsak to zacalo z nicoho nic doteraz som hraval a bolo v pohode, skor prepojenie mysky a hry je zle... Vedel by mi povedat niekto ktory subor to je ci?
Mam podbny problem s tim pingem. Ale vic mi vadi ta myska ktera skoro vubec nereaguje ve hre jinak v ostatnich hrach de normalne omluvte pravopis pisu z mobilu :D
Pochybuji že by to bylo sync myši a cska ale tak zkus reinstalovat ovladače pro myš. Ohledně old-packu byl tam problém a steam nedávno nahodil circa tři nějaké update a hned po sobě (cca tři-čtyři dny zpět)
Citovat:
Původně založeno
Hruusa
Pochybuji že by to bylo sync myši a cska ale tak zkus reinstalovat ovladače pro myš. Ohledně old-packu byl tam problém a steam nedávno nahodil circa tři nějaké update a hned po sobě (cca tři-čtyři dny zpět)
Mne to uz robi 9 dni, a stale nemozem hrat :( zvazujem ze si kupim novy NB, lebo tento PC co mam je dost stary a myslim si ze mi to uz neutiahne alebo tak nejak...skusim si pozicat od brata NB, nainstalujem tam steam, cs a ked to na jeho NB robit nebude tak problem bude asi v PC...
Stejný problém jsem měl cca před rokem, kdy jsem zkoušel všechno možný přeinstalovat, přenastavit, pořídil jsem si i další ramky a novou grafiku a nakonec mi pomohlo až přeinstalování celých windowsů. Od tý doby mi to šlape jak má, tak jesti už nevíš co s tim, tak tohle by mohlo být řešení.
Ok, dakujem za radu :) kazda mi je v tejto situacii dobra, ale zas ja som taky ze ked si mam preinstalovat cely windows tak to si radsej kupim novy NB.