Odpověď: inline - pampeliška
BOZE DAKUJEM za konecnce normalneho hraca a cloveka a je to viac ako 4roky co hravame :) asi tak 5 6 :)konecne nekdo kdo presne popisal moju situaciu a PRETO mam RAD tychto mojych chlapcov z f7g :) nic ktomu nnemoyem len dodat ze dakujem mrakovi za zdravy rozum a snad sa stretneme pozvem ta nato co pijes :D PS: Cakam na ten UNbann dik
To cukání je stárnutím? Kolik ti je proboha? A to poslední kolo jsi tam nacvičoval co s tím awkem za spartakiádu?
Takový styl hráče co CSko hraje přes 4 roky jsem jěště neviděl...to teda fakt sry.
100 ludi 100chuti 100stylov stale cakam na ten UNbann ...... Ten prispevok co dal Joseph naposledy co pisal Mr2ky ziadam aspon normalneho admina nech to presne po casoch co napisal aby si/ste to presetrili a zistite ze mal pravdu a vy ste sa mylili "
Ikdyby to vidělo 100 adminů a řeklo žes nic neměl, tak ti dám ban osobně na půl roku za to, jak tu flejmuješ vůči mě a děláš blbýho a urážíš mě v PMkách a co píšeš.......takže karma opravdu fungovat bude....
SI uplne decko ! ALE to uz nenapises ekd som ta ziadal prosil aby si presetril to co napisal Mr2ky tvoj aodpoved bola ze ta to nezaujima ani to kto je on a nic ta nezaujima . AKo das bann za nic a proste hras urazene decko urazas ma tu nic som ti dotial nepisal a trz si hento napisal tak som ti odpisal tvojym stylom Akoze kde sm eptm ked ADmin da nepravom bann a nechce dat unbann a hra urazene decko a ze robym blbeho HAH a urazam ta ? to ze som napisal o tvojom aute ze to je srot ? :D sa spamataj
5:32 - ABcko te nechtelo pustit z toho hraca ? :D
ja tam to AB vidim
Nevim co sis dal do žíly nebo do nosu, ale asi toho bylo fakt hodně......:eek:
Zbytocne sa snazis hrat ramena stakym autom sa ani neda :D po prve po druhe taky silny komplex v hlave aky mas len ta lutujem cakam an normalneho admina co to pozre a ludsky uvidi ze to je uplna kravina a ziadne WH AB nikdy som nemal ani nemam ani nebudem mat nepotrebujem take blbosti k hre ktoru mam rad a neporebujem si ju kazit nejakymi kodmiy ..... PS: stale cakam na UNbann a bol by som rad keby si to fakt pozreli tak ako napisal Mr2ky
můžete mi někdo přelouskat co to pořád píše ? protože to nemá hlavu ani patu....nechápu
inline drz uz radsi hubu jeste tu vypot jednu sracku a pravdepodobne ban na forko .....
Ta kde su teraz "hejteri" co sa vyjadruju vsade, len nie tam kde treba????
Chlapce tvoj slovnik a jednanie s cudzimi ludmi je na bode mrazu, tvoja vychova sa velmi nepodarila a spravanie mas horsie ako trieda deciek na zakladnej skole...Uz len z toho titulu by si si zasluzil ban na forko a povinnu vychadzku na hory...
HLTV: aby sme vylucili adminove lagy
csko.cz/hltv/27016/27016-1402061518-de_aztec.zip
Mapa predtym: napoji sa tusim tri kola pred koncom
csko.cz/hltv/27016/27016-1402061453-de_nuke.zip
teraz ak mi niektori dovolia, tak by som sa rad vyjadril, aj ked sa ma to netyka:
za mna WH nema urcite a na to AB tam je strasne malo dokazov, skoro ziadne....lebo cukanie so scoutom a AWP je v celku bezne, sice sa mi tie kruznice nepacia, ale je toho malo a ked zoberieme v uvahu predoslu mapu, kde hra s M4, tak AB uplne vylucujem
verdikt ak smiem: CLEAR
odporucanie: UB dat az po troch dnoch, aby sa chlapec uvedomil a zmenil svoj pristup, lebo aj admin je len clovek, a odporucam sa ospravedlnit Johnymu a modlit sa aby si nezerval za tiem PMky ban na forko....
Odpověď: Re: inline - pampeliška
Citovat:
Původně založeno
kashpi
matis: ale HLTV nemůžeš brát jako důkaz k AB. HLTV nějak kompenzuje ten pohyb nebo co, takže se musíme spolehnout na to demo. Kouknu se na něj rád jak dojdu domů :)
Jinak fakt by asi, kdyby náhodou se ukázalo, že nic nemá, mu dát ban za to chování na pár týdnů
Jo ale ja som dal na porovnanie...lebo na tom aztecu to cuka rovnako ako na demu, ale s Mkou to necuka