Odpověď: Matusko (AB) --> Eso.
Citovat:
Původně založeno
matis
Prepáč za to koko* ale ban som mal asi pred 3-4 rokmi a odvtedy to hrám čisto tak ma šlo šlahnuť za permanent ban aj pol roka je podľa mňa veľa
Citovat:
Původně založeno
Eso.
nedalo by sa to skor ? prosím ? chcel som sa dosťať do top bol som 15 :)
Ban si dostal nie pred 3-4 rokmi ale pred 1 a pol rokom, obchadzanie perma banu bohuzial nemoze ostat bez trestu, hold si mal smolu ze sa na teba doslo zrovna takym to sposobom.
Citovat:
Původně založeno
Eso.
Ban si dostal nie pred 3-4 rokmi ale pred 1 a pol rokom, obchadzanie perma banu bohuzial nemoze ostat bez trestu, hold si mal smolu ze sa na teba doslo zrovna takym to sposobom.
dá sa to skrátiť na polovicu za dobré správanie ? :D
Citovat:
Původně založeno
*Dr4c!*Klingo
dá sa to skrátiť na polovicu za dobré správanie ? :D
Ono by bolo pre teba najlepsie ak by si si kupil original hru cs 1.6 na steam a tak mohol pokracovat dalej. Kebyze dojdes po roku aj pol ze chces UB tak by som ti ho urcite hned dal ale tu ide o to ze si to cely cas obchadzal. A ked ti dam UB budes to znovu obchadzat a to bohuzial asi nemozem. Nechcem byt svina ale take su pravidla.
Citovat:
Původně založeno
Eso.
Ono by bolo pre teba najlepsie ak by si si kupil original hru cs 1.6 na steam a tak mohol pokracovat dalej. Kebyze dojdes po roku aj pol ze chces UB tak by som ti ho urcite hned dal ale tu ide o to ze si to cely cas obchadzal. A ked ti dam UB budes to znovu obchadzat a to bohuzial asi nemozem. Nechcem byt svina ale take su pravidla.
dobre vďaka :)
Dal som ti to teda na polku http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=105189 , snad ta to neodradi a dojdes si po 3 mesiacoch zahrat sem znovu :) a dakovat mi nemas za co. Ja sa ti skor ospravedlnujem za fail ban aj ked to bolo na nieco dobre.