Ked vidím jeho avatara mám chuť vraždiť !! A asi najskor teba krispo !
Printable View
Ked vidím jeho avatara mám chuť vraždiť !! A asi najskor teba krispo !
Asi takhle, když dostane práva, bude banovat jen opravdový cheatery ;) Vaše předsudky a hloupé narážky a poznámky založené na tom že ve 14i dělal admina jinde a na demu kde řádí jak černá ruka a není tam žádný důkaz wallhacku sou....trapný. Já pořád čekám na ten slíbený důkaz "jednou ho chytím." S prominutím, ale "Hovno hovno slavný soude" a jenom ste na Marcelqa naházeli špínu, kterou ste sami pokrytí, pokrytci.
K věci, problém vidím v tom věku, ale to by snad až tak nevadilo, jinak jako hráč na serveru je dobrý a jak říká Martiii, cheatery hlásí, takže za mě spíše PRO
Marcel je v hre v pohode. O tom hlásení som nevedel, ale je to len +. O jeho údajnom cheatingu pomlčím, kým sa niečo fakt nepreukáže. To môže aj mňa niekto natočiť keď zrovna zahaluzím ako včera a trafím úplne iného hráča na akého som mieril..... (resp hráča vedľa neho, za ním)
Dosť veľký mínus u mňa začína byť v poslednej dobe s príspevkami na fóre. Z príspevkov na fóre sa o niekom viacej dozvieš ako z hry. Čiže -
A trochu mínus je aj vek, ale ten by sa dal prehltnúť. Inak na class teraz pribudol ďalší admin, čiže nvm aké máš šance.
Nerozhodne.
KONEC DIZUKZE TATO BLBOST MUSÍ PRYČ AKORÁD(T) TO SPÁMUJE FORKOOO :) (Sry za caps)