Môj kamííc ( prvé + :D ), nevie hrať GO čiže sa s ním dobre hraje. Je to veľmi mierumilovný tvor, ktorého netreba nahnevať :D. Ako bolo spomenute aim nemá a hlásení je dosť. Cheaty samozrejme pozná. Po dohode o úplatku dávam PRO.
Printable View
Môj kamííc ( prvé + :D ), nevie hrať GO čiže sa s ním dobre hraje. Je to veľmi mierumilovný tvor, ktorého netreba nahnevať :D. Ako bolo spomenute aim nemá a hlásení je dosť. Cheaty samozrejme pozná. Po dohode o úplatku dávam PRO.
Pro
Aktivita +
Hlásenie +
Chatlog - čistý
Bany - Spam, zlý mikrofón (to by som neriešil), urážanie admina (o tomto by si mi mohol niečo napísať) - keď si si to vyjasnil z daným adminom tak by som bol zo začiatku pre Triala.
Edit: PRO
Zatím díky všem za vyjádření. :biggrin:
Urážka (jaj ty si kkt) byla napsaná hned poté , co jsem dostal ban za špatný mikrofon, (ikdyž jsem byl pouze ve škole a šlo mi špatně rozumět kvuli hluku , admin mě mohl jenom kicknout,proto mě to naštvalo). Ban za urážení byl po 2 hodinách zrušen.
Nevzdal si to, hlásiš aj napriek tomu, že ťa xyz krát odmietli. Tak Pro.
Tu by netrebalo dlho cakat:)
Hh uz sa tesim na to VIPko :-D
zatim jsem proti
Ruším svoje pro a mením na proti
Dôvod: V deň keď som dal sem svoje pro mi písal jeden týpek, tu na kotelna chate. Predstavil sa ako Adio (meno mal guest 3atď), tak som si myslel, že to je fakt Adio, len je odhlasený.. A písal mi, že Chaos si to zaslúži, je to fasa kandidát atď. V domienke, že to píše Adio som si povedal, že dobre dám mu pro. Potom som tú konverzáciu vypol nechtiac, tak som napísal Adiovi PMku. On mi odpísal, že sa so mnou nebavil. To znamená, že ma niekto riadne osral. Je mi jedno, či si vedel o tom Chaos alebo nie. Kvôli tomu týpkovi ti určite pro nedám.
Tak kukaj, nezáleží na tom, kdo ti co píše - i kdyby to byl pravý Adio, ten názor na hráče by měl být tvůj vlastní, takže dávat proti jen, že s tebou někdo takto odrbal je hloupost. Chaos poctivě hlásí, vše banned - navíc je to ze serverů, kde moc adminů nehrá. Je aktivní dost, takže podle mě to není špatný kandidát na triala :)
Nech dostane tie práva čím skôr,určite pro.
Hlasenia
Aktivita
Pro
Jeden z tich lepších kandidátů nevidím důvod proč by neměl dostat práva. PRO
## Dnes čtyři permy během dvou hodin. Jsem pro, dejte mu triala na prázdniny, ať nám ušetří mraky práce.
## //Jinak stále něco od něj v hlášeních. Je tam nějaký fail?
Moje pro neplatí, níže jsou vypsané důvody, proč se vzdávám účasti při rozhodování o právech tohoto hráče.
Môže ešte niekto doložiť nejaké hlásenia? Poprosím aby sa vyjadrili ešte SA z aimu.