Odpověď: COD server (adminy)
Citovat:
Původně založeno
Killer Bee
Jediný koho jsem zatím potkával na CoD jako admina byl kipmul ... ostatní adminy si na CoDku ani nevybavím o.o jo a Euste jak jsi psal 3 hrají jen classic/dust/dm/old a s codem nemají zkušenosti -> Co takhle některé situace přímo z Classic serveru napíšeš /cheater či ! a ani za 5 minut ani za 10 ani jeden admin o.o a nenapsalo ti to ani jednou že žádný admin není přítomný apod. jediná možnost jak chápu je přidat si AIM adminy a psát na steam ... jinak fuknce ! a /cheater je zbytečná když stejně na to admini nechodí.
LumP - Budou dělat to samé tak proč prostě jestli 2x či 3x dostanou ban za nadávku do rodiny apod. tak po 3 či po 4 prostě Perma a neřešit o.o ?
som tam skoro kazdy den , iba si menim nicky
Suz : presne som vedel ze ten druhy bude : Matt (na streame)
Byznis - jo věřím ti ale tak když hrát napíše /cheater či přez ! tak očekává že příjde admin chápu že někdy nějaký hráč dostane HS a hned "Admin AB AB AB" apod. ale tak někdy je dobré přijít ... jak už jsem psal stalo se mi to víc jak 4x ... ano pak hned do spectu record "bla bla" a "amx_ip" a sem na fórum ale dělat to pokaždé .... mohli by admini začít chodit častějí na hlášení ... ._. Chápu že některý natáčejí zrovna či jsou offline či hrají a ostatní je nezajímá ... ale tak od toho je tady "Admin" aby chodil po těch serverech na kterých je admin a hlídal pořádek na serverech.
Dejte mi prava a bude poradek :mml: :mml: :mml:
Citovat:
Původně založeno
Martin17CZ
Dejte mi prava a bude poradek :mml: :mml: :mml:
OK
Ti 2 mě už opravdu štvou a nejsou to jen nadávky do rodiny stačí když si last z teamu a nedáš to a už hejtují... Možná to dělají jen mě ,protože já se nenechám urážet a odpovím jim ,ale tohle není normální ti 2 si rozhodně zaslouží permu!!
killer bee: http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=154811 , aktivni 1+ 4 vyprsene , takze uz by mel mit perma, podle tvych vypoctu... :D
Citovat:
Původně založeno
matis
OK
Jediny kdo tu ma rozum! :mml:
Podle mě admini nemusí být přímo na tom serveru, ale stačí reagovat na zprávy přes ! a /cheater já jsem třeba dneska přes /cheater nahlásil jednoho hráče za AB a matis tam byl vlastně chvilku potom , skoro hned.. A ještě tam přidal WH , kterého jsem si nevšiml.. :D
Na hlášení typu : "Admin pod Ab, nebo jenom cheater", vam nikdo chodit nebude. Při hlášení uvést nick a důvod, za co ho hlásím. Pak někdo příjde
Citovat:
Původně založeno
Sm4ckd0wn
Podle mě admini nemusí být přímo na tom serveru, ale stačí reagovat na zprávy přes ! a /cheater já jsem třeba dneska přes /cheater nahlásil jednoho hráče za AB a matis tam byl vlastně chvilku potom , skoro hned.. A ještě tam přidal WH , kterého jsem si nevšiml.. :D
Matisko je stary cheathunter , ten vybanuje vsetko , ale chap aj to ze sme tu neni nonstop a mame svoj zivot a nielen cs ....