komando nech byt, navrhni vylepšení ramba, to se ujme vic, nez zniceni komanda
Printable View
komando nech byt, navrhni vylepšení ramba, to se ujme vic, nez zniceni komanda
ja som navrhol a co sa stalo kotel na mna prda -,- keby me aspon napisal co je zle alebo s cim nesuhlasi ale on si to ani nekukol takze ...
Hlavne se mi zda, ze kotel dela rozhodnuti bez hráčů... kdo sakra navrhl plny zasobnik za zabiti a snizeni statu? :-D (nikde jsem si toho nevsiml, takze dyztak srry)
Ja hravam fy, takze sa vyjadrim len k fy...
Commando je najsilnejsia class na fy. Male mapy plus jeho rychlost a lvl 100 da v priebehu 5 sekund aj styroch 150+... jasne ze ked vybehne spredu rovno na tazky gulomet, ma smolu, ale staci ked dalsie kolo pride za chrbat trom, styrom a su vybaveny... nehovoriac ked ma niekto zbran ktora ho nespomaly..
Vylepsovat com mi pride ako najdivnejsi napad co som tu kedy cital.. navyse cely com je uplne mimo aj tej trosky cs co ostalo v CoD.. nepotrebujes absolutne ziadny skill na to aby si s nim zabijal. Dajte to 10 rocnemu chalanovi do ruky, co nikdy nehral 1,6 a nema problem si tu class expit.. navyse nieze to nema nic spolocne s cs ako takym, s CoD to tiez nema nic spolocne.. som kludne za zrusenie tych 20 hp, aj ked uprimne, nevidim to ako nejaku strasnu vyhodu.. co je v CoD 20 hp??
20hp nic, ale kdyz mas dostat řekněme hlavu z awp za 250, tak pak kdyz zabijes treba 3 hrace, tak mas 10hp+3x20=70 , mozna se ti to zda jako nic, ale je v tom vyhoda :), komando bych nechal tak jak je, ale Rambu bych prilepsil treba 10 k hp/obraně... to rambo bych resil vice, nez to komando :)