Odpověď: vratenie prav (oficialne)
Proč si v těchto situacích ty práva nenecháte a nedáte tomu prostě chvíli čas na promyšlení, hned odebírat, pak zase nahazovat. Připadá mi to zbytečné. .... Nikdy jsem tě nemiloval, ale abych byl objektivní, tak tady máš co dělat, máš co nabídnout, blabla atd., nejsem na proslovy. Navíc když vezmu třeba sebe osobně, byl jsi jediný člověk, co chodil na moje hlášení, když jsem žádal o admina.
Citovat:
Původně založeno
Maaaaaaaaaaja
Proč si v těchto situacích ty práva nenecháte a nedáte tomu prostě chvíli čas na promyšlení, hned odebírat, pak zase nahazovat. Připadá mi to zbytečné. .... Nikdy jsem tě nemiloval, ale abych byl objektivní, tak tady máš co dělat, máš co nabídnout, blabla atd., nejsem na proslovy. Navíc když vezmu třeba sebe osobně, byl jsi jediný člověk, co chodil na moje hlášení, když jsem žádal o admina.
tak Maaaaja ., v pohode , ja som sa snazil vzdy ked som bol Online riesit a chodt tak kde sa dalo ,aj ked sam vies ze na niektore ziadosti nema zmysel chodit ... dikň
a ohladom situacii (niekedy mas proste toho vela ci uz v osobnom zivote a tak) a vybuchnes - predsa to je len internet :D
+povahu ked som zly nezapriem - niekedy musim aj hatovat :D ( asi mi tu chyba Jirko - Jiri ten povedal vsetko od srdca) :D
Ak mi posles tu slubenu flasu, tak PRO :D
Když byl v ,,náladě", tak se potácel s kamarády lesem, kde opodál měla mědvědice mladé. Přežil, takže PRO.
Re: vratenie prav (oficialne)
Další co nejdříve jedná s horkou hlavou a pak chce práva zpět :). Ale na "zkrat" má právo každý a vzhledem k tomu, že jsi tu občas nějaký ban dal, tak jasně, že PRO :D.
Dal mi ban za AB, tim padem cheaty pozna a patri mu me Pro :-)
Re: vratenie prav (oficialne)
diki za podporu , neviem teraz naco mam cakat ked to videlo "vedenie" a naborari ale od nic zadna odozva ...
Citovat:
Původně založeno
Byznis
diki za podporu , neviem teraz naco mam cakat ked to videlo "vedenie" a naborari ale od nic zadna odozva ...
A este ich nemas?
Citovat:
Původně založeno
matis
A este ich nemas?
ale vsak mam cez heslo co mi daval ujo veduci Kotel cez steam - ale neviem upravovat bany cez Web atd vsak inak by som to nepytal bracho