Vyjádřete se i někdo jiný mě to nebaví se s nim pořád dokolečka dohadovat o tom samim. Podle mě tam ten WH je a moje přesvědčení se nezmění.
Printable View
Vyjádřete se i někdo jiný mě to nebaví se s nim pořád dokolečka dohadovat o tom samim. Podle mě tam ten WH je a moje přesvědčení se nezmění.
Ja nezmením moje slová WH som nemal neni som predsa KOKOT aby som vyhodil 20€ kvoli tomu aby som semz nova prisiel si za haxovat fakt toto nedava zmysel co hovoris !!!
Uz len z tych postov je jasne vidiet, ze mal zapnute, zapol na NS, zapol na steame, co sa tu vlastne riesi?
[G]lock.
Jak vidno u tebe platí "jednou cheater, pořád cheater". Myslím, že není třeba vyjádření dalších adminů. Shodli se 2 admini + tvůj předchozí ban za WH = NO CHANCE FOR UNBAN
Mne je jedno koľko sa zhodne adminov u mňa neplatí to čo si napísal svacinar ja som za to že som nemal WH a ani ho nikdy mať nebudem. A keď nedostanem UB (kúpim ďaľší steam aby som vám dokázal že nechatujem pretoźe tu chcem hrať). Cheatovať račej pôjdem na GAYSITES. Ale nie sem.
Stojím si za tým čo som napísal aj tie časy hrám čisto SOUND
18:10 si pekne vedel o borcovi co walkuje ze schodů
vysvětli mi tento čas!!!!
To nebyl sound
čýtr ! čau.