nerozumiem prečo hráč dostal perma včera ked naposledy bol v hre 10.3. ? či nie? čo také porušil v tvojej prítomnosti keď opakujem on bol v hre 10.3. a ty si mu dal ban 12.3. ?
Printable View
nerozumiem prečo hráč dostal perma včera ked naposledy bol v hre 10.3. ? či nie? čo také porušil v tvojej prítomnosti keď opakujem on bol v hre 10.3. a ty si mu dal ban 12.3. ?
porusil to, ze Jarny ma moc vysoke ego a trosku mu zanadaval a vyustilo to v permu..
Z jakej minulej žiadosti? Ty čo pišeš ? :DDDD
Jj ego mi stuplo,po roku čo mam prava mi stúpa ego :biggrin:
To čo ty pišeš je zbytocne,pretoze mna to absooutne nezaujima,posledny krat pišem,prečitajte si poslednuu ziadost kde bolo povedane ze dostane permu a nikto nic proti tomu nemal,nieje to len tak ze som si zmyslel a dal som mu dal,ale ja tu nebudem za dementa 4 krat pisat to iste,ked nevies citat s porozumenim najdes si dovody vyssie
Btw a co zo bol v hre 10.3 ? aj keby 5.3,porušil to načom sme sa dohodli..
Hej vysoke ego mam,taketo hovna si nechaj pre seba a ked nemas zaujem riesit ban tak sa nevyjadruj,nemam naladu na pubertalne pičoviny
kde to porusil? vcera porusil to, ze bol vulgarny v hre a pritom v hre ani nebol?
Vdyt sis sám odpověděl na otázku ohledně které ádosti. :clap:
Klimax :DDDDDDDDDDDDDDDDD (yyyy)
Jak som pisal,pokial sa dotyčneho spravanie nezmeni po vypršani banu tak to bude to na dlhšie.
Poprosím o lock,vďaka.
Čo ste natom nepochopili? Či to ešte tym že je rano?
:DDDD TOTO JE VTIPNE.. NADAVAM MU NA STEAME A ON MI DA PERMU NA SERVERY :ddd a ked on mi nadava do teplych kok*tov tak je dobre :DDDD Dik vsetkym co si ma zastali ;)
Skratene,lock.
To chce klid, ban skrátený, ďalší bude dlhší. Lock