Re: Odpověď: Re: Odpověď: Otazka
Citovat:
Původně založeno
The Frisco
Myslel jsem, že je snad jasné, že vězni ve vězení mají zakázáno mít u sebe zbraně. Ohánět se s tím, že to není v pravidlech, je v tomhle případě blbost. První prosazujete názory, jak jsou pravidla přeplácané a jak by jste chtěli hru co nejvíc zjednodušit a pak napíšete, že tam není pravidlo o zákazu zbraní.
Je to jenom hra, ale je to hra na vězení. A jak by se zachovali dozorci ve vězení, kdyby někdo z vězňů měl zbraň? Možná by ho vyzvali k zahození a kdyby si ji nechal, tak by ho prostě zastřelili. Je sice pěkné, že je to o vyvolání vzpoury třeba i pomocí zbraně, ale když chci vyvolat vzpouru a zajdu si pro tu schovanou zbraň, tak už přece tím porušuji nějaké vězeňské pravidla.
Ale to co pises jen a pouze potvrzuje moje slova. Jak by se zachovali dozorci ve vezeni kdyby nekdo z veznu mel zbran? zastrelili by ho. Ovsem. Ale oni nejdriv musi zjistit, ze tu zbran skutecne ma a pak teprve strilet. Nebo si opravdu myslis, ze ve veznicich to funguje tak ze vezne nejprve zabijou a pak kdyz ho prohledaj, tak si reknou "jeee on mel zbran, takze bylo dobre ze jsme ho zabili"
proste styl "nejdriv strilim, pak se ptam" je blbost. Viz cely s gunou jak jsem psal vyse. Podle vasi teorie bych kazde kolo mohl celu s ganou vystrilet. zajimalo by me, jak dlouho by to hrace bavilo.
Vy proste nerozlisujete jednu zakladni vec. Pravidla na ktera dohlizi admin a pravidla na ktera dohlizi simon. Ano sebrani zbrane mozna je poruseni pravidel, ale je to poruseni pravidel na ktera dohlizi simon a pokud simon o tom poruseni nevi, nema pravo nekoho zastrelit. Admin prece taky nebanuje neco co nevidel.